Soarele va răsări și mâine | SVRSM

Am dat startul Soarele va răsări și mâine | SVRSM ? podcast ?. E un podcast de vreme rea, dar cu vești bune.

Prin acest demers ne-am propus să-i aducem într-un singur loc pe cei care cred, la fel ca noi, că soarele va răsări și mâine. Și fac tot posibilul să se bucure de acest moment. Poate că acest răsărit ne va găsi tot la distanță, ca azi. Poate că ne va găsi împreună. Dar va fi acolo și de-asta nu e cazul să ne panicăm.

SVRSM — pentru un mâine mai bun decât azi

În ciuda vremurilor de altfel dificile, trebuie să ne păstrăm calmul, gândirea critică și, de ce nu, umorul. Dacă jobul îți permite, stai acasă în perioada asta. Dacă nu-ți permite, ai grijă de tine și ia-ți toate măsurile posibile pentru siguranța ta.

Oriunde ai fi, fă-ți treaba și ține-te departe de gânduri fataliste și conspirații.

În fiecare episod vom sta de vorbă cu cineva care face, în această perioadă, lucruri frumoase și pentru alții. Vei afla de inițiative lăudabile și, în principiu, lucruri pozitive. În tot haosul acesta, cu informații din toate direcțiile, ne-am propus să le sortăm și să ți le prezentăm pe cele care ne fac bine la speranță.

Gazdele tale în fiecare episod sunt Ciprian și Răzvan. Ne poți scrie despre inițiative despre care crezi că ar trebui să discutăm. Și ca să ținem cât mai aproape, ne găsești pe pagina de Facebook playtech.ro, dar și pe canalul de YouTube.

Fiecare episod e disponibil pe 7 platforme de podcasting. Mai jos găsești patru dintre cele mai populare și unde poți da follow ca să afli rapid ce intră nou:

Anchor FM

Spotify

Apple Podcasts

Google Podcasts