12 aug. 2022 | 17:39

Zodiile şi puterile lor. Mihai Voropchievici: Gemenii sunt cameleonii zodiacului

Horoscop
Zodiile şi puterile lor. Mihai Voropchievici: Gemenii sunt cameleonii zodiacului
Zodiile si puterile lor

Zodiile şi puterile lor. Mihai Voropchievici: Gemenii sunt cameleonii zodiacului

Ce putere specială ai în funcție de zodie

Berbec

Nativul din zodia Berbec are puterea pasiunii arzătoare, potrivit astrologului Mihai Voropchievici.

„Omul acesta, toată viaţa trăieşte din dragoste, e pasional, e ardent, e un om exploziv. Tot ce face, face la cote superioare şi îi influenţează şi pe cei din jurul lui să devină captivaţi de ceea ce face el. Le crează interes, o stare. E un deschizător de drumuri care practic iniţiază, declanşează acţiunile măreţe.”

Taur

Nativul din zodia Taur are puterea de a se bucura de orice clipă și să obțină cele mai mari beneficii din oportunitățile pe care întâmpină. Stăpânește timpul și știe cum să-și planifice și coordoneze treburile în așa fel încât să aibă mereu răgaz pentru propriile plăceri.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni au puterea de a se adapta oricărei situații și oricărui mediu. Sunt cameleonici și nu se tem de schimbare.

„E greu să îi depistezi, au mintea extrem de ascuţită, iar gândurile lor au de multe ori viteza luminii, penetrează. Ei evoluează constant. De obicei, rămân aceeaşi persoană care au fost şi ieri, adică nu se schimbă. Aşteaptă să fie lăudat. Sunt într-o permanentă reinventare de sine”, spune specialistul la Antena 3.

Rac

Nativii din zodia Rac sunt renumiți pentru faptul că sunt calmi, răbdători și foarte buni la suflet.

„Mămica răniţilor, tăticul răniţilor. Suflet bun, vorbă dulce. Au puterea de a vinde calm, prin modul său de a se conecta cu astrul nopţii. Ei mai au şi nişte calităţi, de multe ori extrasenzoriale, parapsihologice, de multe ori. Au acea putere de a vindeca nişte oameni.”

Leu

Firi dominante, pline de lumină și de viață, nativii din zodia Leu au capacitatea de a îi îndruma şi călăuzi pe cei din jurul lor. Îți place să strângi în jurul tău oameni care să îți împărtăşesc cauza, alături de care vei atinge țeluri mărețe.

Fecioară

Nativul din zodia Fecioară are darul de a prevede viitorul, spune astrologul.

„Fecioara vede un pic în viitor. Are apreciere, dar nu din aceea distructivă, pentru că, de multe ori, au atâta discernământ ca să îmbrace şi partea negativă a previziunilor, într-o formă artistică.

Pot anticipa ceea ce urmează, numai povestindu-le despre ce ai voie. În general nu se bagă în viaţa unei persoane, numai dacă îi ceri. Nu sunt inoportuniste şi nu vor demonstra niciodată ce calităţi au.”, spune Mihai Voropchievici.

Balanță

Nativii din zodia Balanță sunt buni de pus la rană. Au superputerea de a citi gândurile oamenilor. Ei nu se înșală niciodată în privința caracterului unei anumite persoane și sunt puși pe Pământ pentru a-i ocroti pe cei dragi.

Scorpion

Se spune că nativul din Scorpion are puterea de a comunica cu lumea spirituală. De asemenea, ei pot avea vise premonitorii şi vin şi spun că se întâmplă aşa ceva, dar el nu e conştient că acel lucru chiar se poate întâmpla.

Săgetător

Nativul din zodia Săgetător au puterea de a aduce bucurie celor din jurul lor. Te scot imediat din starea proastă în care te afli și îți aduc un zâmbet pe buze.

Capricorn

Nativii Capricorn au puterea de a schimba lumea, deoarece sunt extrem de ambițioși. Perfecționiști, calculați, maturi și responsabili, acești reprezentanți ai zodiacului sunt tipicari și muncesc din greu pentru tot ce au.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător au capacitatea de a avea mereu idei inovative. Inteligenți, perseverenți, ușor aroganți și sarcastici, acești nativi știu cum să se impună.

Pești

Romantici incurabili, visători și foarte buni la suflet, nativii din zodia Pești au conexiuni aparte cu Universul și au puterea de a-ți alina orice supărare, având un răspuns la toate problemele tale.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro