Zodiile protejate de Sfântul Nicolae la început de decembrie 2023. Au parte de noroc la bani, dar şi în dragoste

de: Ioana Bucur
04 12. 2023

S-a dat startul sezonului sărbătorilor de iarnă, iar „magia” plutește în aer. Astrologii au dezvăluit care sunt zodiile protejate de Sfântul Nicolae la început de decembrie 2023. Cei născuți în aceste semne ale zodiacului vor avea parte, în aceste zile, de noroc la bani, dar şi în dragoste.

Vești bune de la astrologi

Luna decembrie este una dintre cele mai agitate perioade din an, dar și printre cele mai încărcate cu energii pozitive. Magia sărbătorilor se simte deja, iar unii nativi se vor bucura din plin de efectele sale.

Anul ce se pregătește să se încheie nu a fost deloc ușor, a adus în viața multora momente grele, dureroase. S-au pierdut prietenii, s-au rupt relații, au existat trădări, probleme de sănătate, dificultăți financiare, tensiuni la locul de muncă. Astrologii vin acum și cu vești bune, dezvăluind care sunt zodiile protejate de Sfântul Nicolae la început de decembrie 2023.

Zodiile protejate de Sfântul Nicolae la început de decembrie 2023

Rac

Deschidem lista cu cei născuți în zodia Rac. În general, acești nativi sunt considerați empaticii zodiacului. Sunt persoane altruiste, care se gândesc mereu la binele și fericirea celor din jurul lor. Nu ezită să întindă o mână de ajutor, își oferă întotdeauna sprijinul persoanelor importante din viața lor. Aceste calități sunt motivul pentru care vor fi protejați de divinitate în următoarele zile. Dorințele lor se vor transforma în realitate, vor avea parte de belșug pe toate planurile.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul lunii decembrie 2023. O zodie va pune bazele unei relații de lungă durată

Fecioară

De protecția Sfântului Nicolae vor beneficia și nativii Fecioară. Pentru ei se încheie un an extrem de dificil, marcat de pierderi importante. Nu s-au putut bucura de stabilitate financiară, iar relația de cuplu a fost și ea afectată de tensiuni și conflicte. Pentru ei, luna decembrie va aduce liniște și echilibru. Reușesc să își rezolve problemele cu banii.

Capricorn

Norocul le va surâde și celor născuți în zodia Capricorn. Dragostea plutește în aer pentru acești nativi, au șanse mari să cunoască o persoană care îi va face să simtă fluturi în stomac.

Te-ar putea interesa și: Zodia care dă o lovitură financiară în decembrie 2023. Horoscopul banilor până la Revelion