Zodiile de care trebuie să te ferești în viață. Nu îți vor fi niciodată prieteni

de: Bișinicu Andreea
11 04. 2023

Dintre toți nativii horoscopului european, cinci reprezentanți ai semnelor zodiacale pot fi extrem de parșivi și periculoși. Care sunt zodiile care te pot trăda cu zâmbetul pe buze, fără să simtă vreun pic de regret sau remușcare. Verifică și tu mai jos.

Cinci zodii de care trebuie să te ferești

Scorpion

Primul loc în clasamentul celor mai periculoase zodii îl ocupă nativul Scorpion. Această persoană este periculoasă, parșivă, răzbunătoare, rece și manipulatoare.

Te poate manipula după bunul plac și face în așa fel încât să regreți că l-ai cunoscut. Nativul Scorpion nu iartă și nu uită nimic. Iubește intens, dar se răzbună la fel de tare.

Vărsător

Nativul din zodia Vărsător este una dintre persoanele dominante ale horoscopului european. Știe cum să aibă grijă de familie și prieteni, însă poate fi nemiloasă cu persoanele străine.

Pentru a-și îndeplini planurile, te va minți, trăda, înșela doar ca să își atingă scopurile. E puternic, rece, independent și imposibil de manipulat. În schimb, adoră să te facă să dansezi după cum îți cântă chiar el.

Citește și Zodii care nu acceptă o despărţire. Nu suportă să fie părăsite, îşi urmăresc cu atenţie fostul iubit. Trebuie să te fereşti de ele!

Fecioară

Perfecționistul zodiacului nu își exteriorizează niciodată sentimentele, mai ales în fața prietenilor sau a partenerului de viață. E ambițios, determinat și extrem de orgolios.

Nu uită, nu iartă și nu se va da în lături de la nimic pentru a-și îndeplini țelurile. Este o persoană care ți-ar putea trăda încrederea foarte ușor.

Se folosește de tine pentru a obține anumite beneficii, însă atunci când vei încerca să-l atenționezi în legătură cu anumite decizii greșite, va face tot posibilul de a te îndepărta

Capricorn

Printre cei mai periculoși oameni din horoscopul european se află și nativul din zodia Capricorn. Pentru el, cariera este cea mai importantă. Este o persoană ambițioasă, rece, calculată și determinată. Nu are scrupule și e dispus să calce pe cadavre, pentru a obține ceea ce și-a dorit dintotdeauna.

Niciodată nu-și arată sentimentele și te poate minți cu zâmbetul pe buze, privindu-te în ochi, fără să ai impresia că ceva este în neregulă. Nu acceptă un refuz din partea nimănui, nu poți avea încredere în acest nativ, deoarece te va vinde oricui.

Berbec

Nativul din zodia Berbec poate fi extrem periculos. E parșiv, orgolios și foarte mândru. Trăiește la extreme și îți poate face foarte mult rău, dacă își propune acest lucru. Nu iartă nimic și nu oferă a doua șansă.

Citește și Zodiile cele mai îngâmfate din horoscop. Ferește-te de ele, îți fac mai mult rău