Zodiile cu noroc în iubire în luna iulie 2023. Dau peste marea dragoste, aşteptau de mult timp acest moment

de: Oriana Popescu
30 06. 2023

Luna Iulie vine cu noi surprize pentru zodii. Una mai norocoasă decât alta, se pare că dragostea le bate la ușă, iar schimbările majore încep să se simtă ușor, ușor.

Zodiile care au dat lovitura în vara anului 023

Începând cu 1 iulie avem Soarele în sextil cu Jupiter, care ne acoperă cu energie pozitivă. Asta înseamnă că  trei semne zodiacale vor simți fiorii dragostei și vor atinge culmile succesului.

Taur

Viața e precum un puzzle, iar luna iulie nu face altceva decât să unească fiecare piesă și să formeze un întreg. În sfârși îți găsesști liniștea sufletească și asta i se datorează și noului partener de viață, pe care îl vei întâlni curând, dacă nu l-ai întâlnit deja. Nici pe partea profesională, nu stai rău, pentru că se anunță vești bune.

E posibil să fii promovat la muncă, dar fii foarte atent, pentru că această promovare vine la pachet cu responsabilități. Întotdeauna trebuie să înveți să îți găsesți locul și să îți cunoști limitele.

Săgetător

Intri în lună flancată de tranzitul lui Jupiter și, odată ce prinzi această puternică energie pozitivă, nu o mai lași din mână. Astfel, tu devii regele lunii și asta se poate citi din atitudinea ta. Dacă până acum comunicarea a reprezentat o problemă pentru tine, deoarece nu ai vrut să deranjezi prin părerile tale, acum nu te mai interesează deloc acest aspect.

Încerci să îți axezi toată atenția pe tine și pe persoanale tale dragi, astfel că totul va decurge perfect în această lună. Ba mai mult decât atât, te desparți de trecut și poți începe să scrii o nouă filă în viața ta. Ai muncit din greu pentru a ajunge în punctul în care te poți simți liber și luna iulie nu face decât să-ți aducă fericirea în viața ta.

Citește și: Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 3 – 9 iulie 2023. Zodia care va câștiga pe toate planurile, e pe cai mari! VIDEO EXCLUSIV

Vărsător

Ți-ai așteptat mult timp marea iubire, iar acum nu mai crezi că va veni? Ei bine, după cum spune o vorbă clasică: ” Când te aștepți mai puțin, atunci se întâmplă!”, acum ești la doar un pas de a-ți întâlni marea iubire. Va fi persoana la care ai visat atâția ani, iar acum vei atinge fericirea.

Mare atenție, nu te arunca din prima, păstrează misterul și o să vezi că vei avea de câștigat.

Citește și: Zodia care va întoarce banii cu lopata în iulie şi august 2023. Astrologul Cristina Demetrescu, horoscop pentru vară