Zodiile cele mai fidele din horoscop, conform lui Mihai Voropchievici. Ai încredere în ele, nu te-ar înşela orice s-ar întâmpla

de: Sabina Anastasia
17 10. 2023

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile cele mai fidele. Numerologul a alcătuit un top de patru nativi ai zodiacului care nu și-ar înșela niciodată partenerul sau partenera. Găsesc dragostea vieții lor mai greu decât alții, însă nu compromit iubirea pentru nimic, niciodată. Iată despre cine este vorba!

Care sunt cei mai fideli nativi ai zodiacului

Există semne zodiacale care, odată implicate într-o relație amoroasă, luptă până la capăt pentru ea. Acești nativi – ce fac parte din top 4 cele mai fidele zodii – nu lasă diferențele să intervină în calea fericirii lor. E drept, își găsesc dragostea mai greu, potrivit numerologului Mihai Voropchievici.

Odată ce au descoperit persoana potrivită însă, nativii născuți în Taur, Leu, Scorpion și Vărsător luptă până la capăt pentru iubire. Fac totul pentru ca relația și, eventual, mariajul să funcționeze. Nu ar înșela niciodată iubitul sau iubita, ci ar căuta mereu soluții pentru stabilizarea legăturii.

Ce oferă Taurul, dar și care sunt cerințele sale

Taur. Oferă de toate, însă nu cere foarte multe de la partener. Dacă acesta îndeplinește cerințele pe care le cere nativul de la bun început, relația va merge ca pe roate. Taurul este fidel până la moarte persoanei iubite. Sunt partenerii ideali – sinceri, dedicați, care vor lupta pentru un mariaj fericit.

Numerologul Mihai Voropchievici, despre Lei

Leu. „Este zodie de foc puternică și impunătoare. Iubește cu pasiune și se asigură că își alege partenerul pe viață. Este extrem de greu de mulțumit, motiv pentru care își alege foarte greu perechea.

Din momentul în care a găsit-o, se va asigura că va avea parte de o dragoste ca-n filme. Leul muncește din greu pentru fericirea lui, dar și a celor din jur”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, într-o intervenție televizată la Antena 3 CNN.

Două zodii care nu și-ar înșela niciodată partenerul

Scorpion. Trec printr-o perioadă agitată, însă în cele din urmă lucrurile se vor alinia. Sunt mereu în căutarea unui partener puternic, alături de care să rămână toată viața. Odată ce îl găsesc, nu renunță la el. Le sunt fideli întotdeauna, niciodată nu i-ar înșela.

Citește și: Cele patru zodii care își întâlnesc marea dragoste din toamnă. Mihai Voropchievici le dă vești bune acestor nativi

Vărsător. Și nativul Vărsător este extrem de iubitor, dar dorește la rândul său să aibă parte de afecțiune de la partener. Loialitatea este foarte importantă pentru el, lucru care se observă încă de la începutul relației amoroase. Are mare grijă la oamenii din viața lui, fiindcă vrea să-i aibă alături toată viața.