Zodiile cele mai delăsătoare. Nu poţi avea încredere în ele, te lasă baltă când te aştepţi mai puţin

de: Ioana Bucur
12 06. 2023

Astrologii au făcut un top inedit, dezvăluind care sunt zodiile cele mai delăsătoare. În acești trei nativi nu ar trebui să ai niciodată încredere, te vor lăsa baltă în cele mai dificile momente.

Zodiile cele mai delăsătoare – Berbec

Prima zodie din acest top ar putea fi o surpriză pentru mulți, în condițiile în care acești nativi sunt considerați cei mai ambițioși și perseverenți. Cu toate astea, sunt și destul de leneși, punctează astrologii.

Tind să se implice în foarte multe proiecte, de multe ori, în același timp, dar nu reușesc să le ducă pe toate la bun sfârșit. Nu ar trebui să apelezi la ajutorul lor, căci nu vor ezita să te refuze fără să ofere prea multe explicații.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul pentru femei al lui Mihai Voropchievici. Cum sunt influențate în fiecare lună

Zodiile cele mai delăsătoare – Rac

Emotivii zodiacului sunt și leneșii zodiacului! Nativii Rac sunt și ei în topul celor mai delăsătoare zodii. Cu toate că sunt situații în care poți avea încredere în ei, nu poți avea niciodată certitudinea că îți vor fi alături în momentele în care ai nevoie, cu adevărat, de ajutor.

Te-ar putea interesa și: Anul norocos pentru fiecare zodie. Când îţi va merge cel mai bine, de fapt, care este momentul tău de glorie

Zodiile cele mai delăsătoare – Scorpion

Podiumul este completat de cei născuți în zodia Scorpion. Sunt persoane delăsătoare, dacă au apucat să ajungă acasă și să se relaxeze, nu mai ai nicio șansă să îi mai scoți de acolo. Preferă mereu să se odihnească și este destul de greu să-i convingi să te ajute la curățenie sau să vină cu tine în oraș.

Cu toate că sunt firi organizate și ordonate, le este foarte greu să se mobilizeze.

Te-ar putea interesa și: Zodia care va fi concediată în a doua jumătate a anului 2023. Nativii care au ghinion în plan profesional