Zodiile care vor suferi până în octombrie 2023. Ce nativi vor avea probleme din cauza lui Pluto retrograd

de: Bișinicu Andreea
04 05. 2023

Horoscopul următoarelor cinci luni aduce vești surprinzătoare pentru cei 12 nativi ai zodiacului european. Cine sunt nativii care vor suferi din dragoste din cauza faptului că Pluto va fi retrograd. Te numeri printre cei ghinioniști?

Horoscopul până în octombrie 2023

Pluto devine retrograd începând din luna mai 2023, motiv pentru care cele 12 zodii vor trece printr-un caleidoscop de emoții și sentimente tulburătoare în următoarea perioadă.

Berbec

Ai putea deveni agresiv și incisiv cu cei din jur, luptând pentru poziția ta în viața celor dragi. Vei avea parte de numeroase conflicte.

Taur

Vei avea parte de multă energie pentru a face față tuturor obstacolelor. Ai face orice pentru a-ți apăra punctul de vedere.

Gemeni

Ți-ai putea pierde ușor direcția în viață, dacă nu ești atent. Te așteaptă o perioadă delicată pe plan profesional.

Rac

Apelezi la introspecție și te gândești mai mult la ce planuri vei avea pe plan emoțional.

Citește și Zodiile care se vor despărţi în mai 2023. Vor suferi mult, nu se aşteptau la aşa trădare

Leu

Tânjești după autoritate, independență și putere. Vrei să te poziționezi în lumina reflectoarelor, însă nu știi încotro să o dai.

Fecioară

„În timpul unei perioade retrograde a lui Pluto, nativii Fecioarei ar putea deveni mai insensibili la nevoile altora, ceea ce în mod normal nu este cazul. Ar putea pierde controlul asupra lucrurilor din jurul lor și ar putea deveni foarte stresați din cauza asta.”, potrivit celor de la sfatulparintilor.ro,

Balanță

S-ar putea să ai parte de schimbări majore în viața ta personală. Unii nativi își vor găsi fericirea mult mai repede decât alții.

Scorpion

Vei explora noi terenuri pe care nu le-ai mai experimentat până acum. Ai grijă, deoarece dorința pentru nou îți poate pune anumite relații în pericol.

Săgetător

Vei tânji după libertatea și aventură. Nu te poți decide la un singur partener amoros, preferi viața de celibatar.

Capricorn

Vei trece printr-o perioadă dificilă, în care vei deveni irascibil și nervos. Cu dragostea nu vei sta foarte bine.

Citește și Horoscop 5 mai 2023. Zodia care nu trebuie să mai cheltuiască bani mulți

Vărsător

„O fază retrogradă a lui Pluto i-ar face pe Vărsători să mute linia de graniță. Și-ar îmbunătăți viața socială, dar într-un mod neconvențional.”, susține sursa citată.

Pești

Emoțiile tale vor fi greu de stăpânit, motiv pentru care te vei retrage, pentru a nu-i răni pe cei din jurul tău.