Zodiile care trăiesc momente magice în august 2024. Au noroc cu carul pe toate planurile, momente de glorie pentru acești nativi

de: Andrei Simion
15 07. 2024

În luna august a anului 2024, astrologii spun că anumite zodii au mari șanse de a transforma visele în realități palpabile. Cu alte cuvinte vor avea noroc cu carul pe toate planurile. Predicțiile astrale vorbesc despre momente de glorie pentru acești nativi. Așadar, hai să aflăm care sunt zodiile care trăiesc momente magice în august 2024.

În august 2024 acești nativi au noroc cu carul pe toate planurile

În timp ce munca grea, deciziile inteligente și relațiile compatibile determină în cele din urmă locul în care ne aflăm în viață, există unele momente în care lucrurile par să fie mai norocoase.

Este ca și cum universul este de partea noastră și toate stelele se aliniază brusc. Conform predicțiilor astrologice, se pare că acest lucru este destul de precis, mai ales pentru anumiți nativi, iar astrologii mai spun că destinul le ia prin surprindere pe aceste zodii.

Unele semne sunt norocoase pe tot parcursul anului, în timp ce altele sunt mai norocoase în anumite momente ale anului din cauza poziționării planetelor. Așadar, hai să aflăm care sunt zodiile care trăiesc momente magice în august 2024.

Care sunt zodiile care trăiesc momente magice în august 2024

La începutul anului, Mercur, ghidul Fecioarelor și Gemenilor, a fost retrograd, dar ulterior, odată cu timpul, fazele sale retrograde au apărut din nou de pe 1 aprilie până pe 25 aprilie. Se pare că același lucru se va întâmpla și din 5 august până pe 28 august, și din 25 noiembrie până pe 15 decembrie.

Aceste perioade, deși provocatoare, sunt, de asemenea, potrivite pentru introspecție și creștere. Așteptați-vă la întârzieri în călătorii, la încurcături în comunicare și la reapariția potențialilor foști.

Cu toate acestea, nu vă îngrijorați, ați mai navigat prin retrogradele lui Mercur și o puteți face din nou cu ușurință. În acest context, astrologii vorbesc în termeni concerți despre zodiile care trăiesc momente magice în august 2024, și anume trei la număr, după cum urmează:

Vărsător

Vărsător, horoscopul tău pentru august 2024 se concentrează pe găsirea echilibrului în viața ta, de la aprofundarea relațiilor personale la avansarea în carieră și prioritizarea îngrijirii de sine. Luna începe cu o schimbare semnificativă, pe măsură ce Uranus, planeta care te guvernează, devine directă, încurajând schimbări de impact în viața ta de familie și creșterea interioară, ceea ce va însemna că sunteți una din zodiile care dau lovitura.

Transformarea continuă pe măsură ce Uranus retrogradează din nou începând de duminică, 1 septembrie, sugerând mai multă evoluție în sfera ta domestică. În relații, luna august vă provoacă să vă echilibrați independența cu formarea unor legături emoționale mai profunde, explorând dragostea în ambele dimensiuni, fizică și emoțională, rămânând în același timp fideli esenței voastre. În plan profesional, luna care vine este modelată de afirmarea de sine și de aprecierea valorii tale.

Pești

Pregătiți-vă pentru un an marcat de eclipse transformatoare și de o retrogradare crucială a planetei care vă guvernează, Neptun, subliniind nevoia de îngrijire de sine. Prima eclipsă lunară majoră a anului vă afectează Casa a 8-a a Sexului, aducând schimbări rapide în viața intimă, în special în domeniile pe care ați ezitat să le abordați.

Apoi, o altă eclipsă de lună în Pești semnalează o transformare profundă, de durată, în călătoria ta personală, vorbind aici despre mari probleme în dragoste toată vara. Acest an te încurajează să explorezi atât aspectele dulci, cât și cele pasionale ale relațiilor tale.

Și, în ciuda farmecului romantismului, este vital să rămâneți concentrați pe carieră și pe obiectivele dvs. creative. În mijlocul profunzimilor emoționale ale iubirii, nu pierdeți din vedere oportunitățile profesionale pe care vi le oferă luna august a anului 2024.

Berbec

În august 2024, veți experimenta o lărgire a cercului dvs. social și o transformare revigorantă în eforturile dvs. profesionale și creative. Pe măsură ce Marte, planeta care vă guvernează, intră în mișcare retrogradă, fiți pregătiți pentru impactul său asupra vieții sexuale și a carierei, mai ales că sunteți una din cele mai optimiste zodii din horoscop.

Saturn își petrece întregul an în Casa a 12-a a Inconștientului, ghidându-vă să vă aprofundați călătoria spirituală, fie că este vorba de tarot, cultul strămoșilor sau alte explorări. Așteaptă cu nerăbdare o împlinire sporită la locul de muncă și un impuls în recunoaștere.

Fii pregătit pentru o eclipsă haotică în semnul tău, Berbec, și pentru planeta guvernatoare, Marte, care va retrograda spre sfârșitul anului, afectându-ți viața personală și profesională.

Leu

Leu, horoscopul tău din luna august 2024 este o călătorie prin transformări profesionale și personale. Tranzitul lui Pluto în luna care vine subliniază schimbări importante în relațiile și sănătatea ta, asta însemnând că, de fapt, sunteți una din zodiile care au norocul scris în frunte în august 2024.

Anul pune accentul pe îngrijirea de sine, cu un accent pe eclipsele solare, deoarece sunteți guvernat de soare. În timp ce eclipsele aduc adesea tulburări, pentru tine, Leu, august 2024 este o perioadă de schimbări notabile în viața ta socială, îndemnându-te să găsești un echilibru între muncă și viața personală, și închei luna oferindu-vă o schimbare de look.