Zodiile care sunt experte în înșelat. Ai grijă dacă ești în preajma lor

Zodiile care sunt experte în înșelat. Ai grijă dacă ești în preajma lor
Zodiile care sunt experte în înșelat. Ce arată un nou studiu despre aceste semne zodiacale. Cum se comportă în relații.

E trist, dar adevărat. Nu toate zodiile sunt fidele în cadrul relațiilor. Desigur, fiecare persoană are propria definiție a înșelatului și există o mulțime de acțiuni care pot intra în categoria infidelității. Care sunt, însă, zodiile care sunt experte în înșelat și cum acționează acestea? Află în rândurile de mai jos ce dezvăluie un nou studiu despre aceste semne zodiacale.

Zodiile care își înșală partenerii. Un studiu realizat pe baza informațiilor obținute de pe un site de întâlniri conjugale arată că Balanța, Gemenii și Capricornul sunt semnele zodiacale cel mai predispuse să înșele când sunt implicate într-o relație. La polul opus se află Scorpionul, care s-a dovedit a fi cea mai fidelă zodie din întregul horoscop.

Asta nu înseamnă că toate persoanele care au fost născute într-un anumit semn zodiacal vor înșela. Totuși, și horoscopul arată că unele zodii sunt mai predispuse la tentații legate de înșelat. O privire mai atentă în astrologie ne ajută să înțelegem și care sunt motivele pentru care se ajunge în astfel de situații.

Zodiile care sunt experte în înșelat

Balanța. Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt foarte cochete. Din acest motiv, mulți ezită să se implice în relații amoroase cu ele la început. Și probabil, cumva, au drepatea lor.

Balanța nu se oprește din a flirta, chiar dacă are o relație serioasă cu partenerul său. Deși uneori atitudinea sa poate părea inofensivă, lucrurile pot degenera rapid.

Gemeni. Gemenii sunt foarte pretențioși în relații, potrivit horoscopului. Dacă nu îi poți oferi atenție constant, va găsi pe altcineva care să o facă.

Acești nativi pot fi destul de indeciși când vine vorba despre a alege o persoană cu care să aibă o relație amoroasă, fiindcă le place să aibă opțiuni. Totuși, dacă există ceva la tine fără de care consideră că nu pot trăi, te va păstra prin preajmă. Gemenii, de obicei, vor totul. Iar dacă partenerul nu poate să îi ofere o astfel de siguranță, vor înșela.

Capricornul. Nativii din acest semn zodiacal se implică în relații cu un singur gând – să câștige cât mai mult din ele. Cu alte cuvinte, această zodie este în căutarea fericii, a sprijinului, dar și a stabilității și, dacă este posibil, a unui statut. Adevărul e că este foarte greu să găsești pe cineva care să le ofere pe toate.

Citește și: Zodiile bărbaților care mint și înșală la tot pasul. De ei trebuie să te ferești

Capricornul este predispus la înșelat când simte că nevoile lui nu sunt împlinite în totalitate. Mai mult, această zodie va pune accent întotdeauna pe obiectivele sale profesionale mai mult decât pe viața amoroasă sau de familie.