Zodiile care reacționează urât când le este foame. Ești și tu printre ele?

Zodiile care reacționează urât când le este foame. Ești și tu printre ele?
Zodiile care reactioneaza urat cand le este foame. Esti si tu printre ele

Unii nativi sunt mai pofticioși, în timp ce alții sunt adevărați gurmanzi, atunci când vine vorba de anumite preparate culinare. Zodiile care nu se pot concentra la nimic altceva, dacă nu au servit masa sau măcar o gustare. Ele sunt persoanele care sunt indispuse atunci când sunt flămânde. Te numeri printre cei nominalizați mai jos?

Top 3 zodii care fac urât atunci când le este foame

Balanță

Fără îndoială, persoana care se află pe primul loc în clasamentul nostru este nativul din zodia Balanță. Ești un mare pofticios și adori să te răsfeți în mijlocul zilei cu produsul tău preferat de patiserie, o felie de tort de ciocolată, o înghețată sau pizza.

Atunci când sari peste o masă devii cumplit de irascibil și poți spune anumite cuvinte la nervi, din pricina faptului că nu ai mâncat. Nativul din zodia Balanță este genul căruia îi place să ronțăie diferite gustări, indiferent că citește o carte, merge la cinema sau stă la terasă, alături de cei mai buni prieteni.

Reprezentantul acestei zodii de aer simte mereu nevoia să ronțăie ceva sărat. Fie că vorbim de alune, semințe, pateuri, chipsuri sau popcorn, nativul zodiei Balanță are de toate în casă.

Berbec

Nativul din zodia Berbec pare a fi cel mai înfometat dintre toate cele 12 semne zodiacale, spun astrele. Este temperamental, impulsiv și poate deveni violent verbal, atunci când îi este interzis accesul la mâncarea preferată.

Regele autoproclamat al zodiacului european adoră să mănânce, indiferent de ora din zi sau noapte. Este un adevărat gurmand căruia îi place să își savureze dish-ul favorit la un restaurant de 5 stele și, totodată, va gusta ceva pe furiș și pe plajă sau la 3 dimineața, când deschide frigiderul, din lipsa de somn.

Taur

Nativul din zodia Taur completează podiumul zodiilor care devin irascibile, atunci când nu s-au hrănit suficient. Reprezentantul acestei zodii de pământ simte mereu nevoia să mănânce alimente dulci.

Fie că vorbim de prăjituri, înghețată, iaurt cu fructe sau fructe, nativul din zodia Taur devine cel mai bun prieten al tău, dacă îi cumperi ceva bun de mâncat.

De asemenea, știe exact ce să îți spună pentru ca tu să nu te superi pe el, deoarece nu prea împarte mâncarea cu nimeni din jurul său, doar prietenii cei mai apropiați.