Zodiile care pierd bani de pe 23 iulie până în octombrie 2023. Mare atenție la cheltuieli

de: Andrei Simion
11 07. 2023

Astrologii au vești proaste pentru o parte dintre semnele zodiacale ale zodiacului. Unii nativi riscă să piardă sume semnificative de bani, dacă nu sunt atenți la modul în care își gestionează finanțele. Află în rândurile de mai jos dacă și tu te numeri printre aceste zodii.

Astrologul Daniela Simulescu, avertisment pentru nativi

Astrologul Daniela Simulescu anunță schimbări importante pentru nativii din zodiac. Planeta Venus a intrat în semnul Leului pe 5 iunie și va ieși din acesta pe data de 9 octombrie. Retrogadarea sa se petrece începând de pe data de 23 iulie și va ține până în luna septembrie.

În perioada amintită, multe semne zodiacale vor tranzita o perioadă mai puțin plăcută. Riscurile vor fi mari din punct de vedere financiar. Unii nativi vor risca să piardă sume semnificative de bani fiindcă nu-și vor calcula eficient finanțele. E nevoie de mare atenție la cheltuieli.

„Mulți se vor arunca în cheltuieli exagerate. Pe Venus retrogradă oamenii cumpără haine, bijuterii, lucruri pentru a se afișa. Energia Leului vrea atenție. Dacă nu o primește altfel, trebuie să o primească prin înfățișare”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Te-ar putea interesa și: Zodiile care au noroc la bani în perioade de criză. Horoscop financiar cu Mariana Cojocaru

Unii nativi ar putea să își dorească o geantă, un pantof, o rochie, o cravată pe care să achite sume importante de bani. Din păcate, riscul de a rămâne fără bani de mâncare sau pentru cheltuieli la finalul lunii este foarte mare.

Zodiile care riscă să rămână fără bani

Există unele semne zodiacale mai predispuse la a rămâne fără bani în comparație cu altele. Nu toți nativii zodiacului sunt buni când vine vorba despre gestionarea corespunzătoare a finanțelor. Astrologii recomandă efectuarea de cumpărături scumpe până în octombrie 2023.

Săgetător. Ești foarte muncitor, astfel încât să faci bani mulți nu reprezintă o dificultate pentru tine. În schimb, îi cheltui la fel de repede precum îi încasezi în cont. Nu te gândești niciodată de două ori înainte de a face ceva distractiv. Este bine să fii mai atent în această perioadă.

Pești. Ești genul de persoană care își dă și ultimii bănuți din buzunar pentru a ști că prietenul sau cunoștința ta are parte de tot ceea ce are nevoie. Nu o dată te-ai descurcat fără niciun ban câteva zile în șir. Fii atent, însă, fiindcă și cheltuielile tale se vor majora în perioada curentă.

Te-ar putea interesa și: Cât de norocos ești la bani în funcție de zodie. Nativii care se îmbogățesc, au stea în frunte

Vărsător. Nu poți să reziști tentației reprezentate de gadgeturi noi. Ești în stare să stai la o coadă imensă doar pentru a-ți cumpăra un dispozitiv scump la care ai visat multă vreme. Poți să rămâi fără bani într-o secundă, dacă nu îți monitorizezi finanțele.