Zodiile care mint fără nicio rușine. Să nu ai încredere în acești nativi

Zodiile care mint fără nicio rușine. Să nu ai încredere în acești nativi
Cele mai mincinoase zodii

Dintre toate cele 12 semne astrologice ale horoscopului european, cinci dintre nativi au tendința de a modela adevărul după bunul lor plac. Te vor păcăli, te vor minți, cu mai mult sau mai puțin șarm, pentru a te face să crezi ceea ce vor ei să crezi. Cine sunt cei mai periculoși și mincinoși nativi. Ei stăpânesc arta manipulării.

Top 5 cele mai mincinoase zodii

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt extrem de colerici și temperamentali, iar când vine vorba despre relațiile lor sentimentale, au tendința de a minți pentru a nu fi prinși în faptă. Reprezentanții acestei zodii de foc sunt extrem de abili și știu cum să te domine.

Nu vei vedea niciodată un nativ Berbec care își va recunoaște vina sau greșelile în fața altor persoane.Deși sunt firi calde, vesele și sociabile, cei născuți sub semnul Berbecului adoră să apeleze la minciunele albe, pentru a le face farse prietenilor și nu numai.

Gemeni

Nativii din zodia duală a Gemenilor sunt extrem de periculoși, atunci când ți i-ai făcut dușmani. Deși sunt extrovertiți, sociabili și comunicativi, adorând să fie, mereu, în centrul atenției, reprezentanții acestei zodii de aer știu cum să te păcălească folosind doar vorbele.

Ei stăpânesc arta manipulării la un rang extrem de înalt. Fug de responsabilități, sunt imaturi și preferă, mai degrabă, să evite un conflict decît să-l înfrunte.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt printre cei mai mincinoși reprezentanți ai horoscopului european. Aceștia sunt capabili de orice pentru a-și duce la bun sfârșit planurile.

Calcă pe cadavre atunci când doresc să realizeze ceva și nu se gândesc pe cine rănesc în acest proces. Atunci când sunt răniți, nativii din zodia Scorpion sunt răzbunători și nu se sfiesc să apeleze la minciună și sfidare.

Vărsător

Reprezentanții acestei zodii de aer nu suportă să fie puși în fața faptului împlinit și deformează adevărul prin intermediul așa ziselor „minciuni albe”, despre care acești nativi cred că sunt nevinovate.

Nativii din zodia Vărsător sunt foarte greu de influențat, dar adoră să dea ordine și să aibă un impact puternic asupra vieților persoanelor apropiate de ei. Te pot minți cu zâmbetul pe buze și tu nu vei afla niciodată felul în care te-au trădat.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn sunt tare alunecoși. Aceștia ar fi în stare de orice pentru a-și îndeplini scopurile, atât pe plan profesional cât și pe plan personal. Aceștia mint pentru a-și ascunde sentimentele sau pentru a părea interesanți.

Unii nativi sunt în stare de a face orice pentru a-și salva pielea, inclusiv să mintă și să arunce vina pe altcineva nevinovat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI