Zodiile care au noroc la bani în perioade de criză. Horoscop financiar cu Mariana Cojocaru

de: Ioana Bucur
03 07. 2023

Când vine vorba despre a strânge cureaua și a reuși să se descurce chiar și în cele mai dificile perioade, unii nativi par a fi experți. Potrivit horoscop financiar cu Mariana Cojocaru, acestea sunt zodiile care au noroc la bani chiar și în perioadele de criză.

Horoscop financiar cu Mariana Cojocaru – Berbec

Nativii Berbec vor avea parte de momente destul de delicate în acest an. Mereu descurcăreți, raționali și inventivi, aceștia vor reuși să treacă peste orice obstacol, găsind mereu resurse financiare pentru a se descurca în cele mai grele situații.

Taur

Pentru cei născuți în zodia Taur, se anunță o perioadă a extremelor. Vor trece de la momente în care simt că nu pot face niciun pas greșit, la eșec după eșec. Nu este exclus să piardă o sumă importantă de bani.

Gemeni

„Gemenii sunt și ei acum într-o perioadă de schimbări. Practic, în viața lor se închide o ușă și se deschidă o altă ușă. Cum ei sunt repeziți de felul lor, încep mai multe lucruri în mai multe direcții, își pierd interesul, riscă să înceapă multe lucruri, obiective, chestiuni importante și pe traseu să-și piardă interesul.

Deci, atenție că în anul Tigrului de apă trebuie să existe sentimentul acesta de siguranță. Taurul într-un astfel de an, pentru că el e predominant și dă structura și Gemenilor, trebuie să fie cu totul pe pământ” – a spus Mariana Cojocaru, la Antena 3.

Horoscop financiar cu Mariana Cojocaru – Rac

Racii nu sunt favoriții astrelor în anul 2023 la capitolul bani. Cu toate că nu vor excela pe acest plan, nu au niciun motiv să își facă griji. Astrologul le recomandă să fie atenți la cheltuieli, vor face investiții în sănătatea lor.

Leu

Cei născuți în zodia Leu nu trebuie să arunce cu banii. Atenție mare la invesiții și afacerile în care intră, multe nu vor fi cu succes.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară sunt indeciși. Partea rațională le spune să economisească cât mai mult, însă o voce din interior îi îndeamnă să se răsfețe.

Horoscop financiar cu Mariana Cojocaru – Balanță

„Balanța este într-un an al Tigrului. Interesantă este partea de feng shui atunci când vorbim de Balanță, fie că este artistă, fie că lucrează în zona de business, fie că este într-o corporație, partea de fang shui individual sau pe firmă trebuie să fie aplicată” – a mai spus astrologul.

Scorpion

„Scorpionul este într-o perioadă în care se gândește, pentru că anul este riscant și este alunecos. Pe de o parte, este zodie de apă, o chestiune pozitivă, pentru că tigrul de apă susține și zodiile de apă. Pe de altă parte, trebuie să se gândească de două ori înainte de a investi, cum investește, pentru că totul se poate înjumătăți într-un astfel de an, adică riscurile sunt destul de mari. Dacă știe cum să își gândească o perspectivă interesantă, de tip feng shui, pentru el sau pentru firmă, atunci lucrurile pot funcționa sau se pot redresa.”

Te-ar putea interesa și: Top 3 zodii cu puteri magice. Pot muta munţii din loc, aduc multe schimbări

Săgetător

Săgetătorii ar putea avea probleme financiare în 2023, anul Tigrului. Din fericire, faptul că obișnuiesc să se gândească foarte bine înainte de a face orice pas îi va ajuta mult.

Horoscop financiar cu Mariana Cojocaru – Capricorn

Până la finalul anului, cei născuți în zodia Capricorn vor încheia mai multe parteneriate. Din păcate, unele se vor dovedi a fi alegeri greșite, din punct de vedere financiar.

Vărsător

„Vărsătorul are echivalent Tigrul în zodiacul chinezesc, deci din perspectivă feng shui, este destul de bine aspectat. România este în zodia Vărsătorului, să ne gândim că Tigrul de apă este o dată la 60 de ani, deci a mai fost în 1956 când în România au fost mișcări de stradă cu studenții, care au fost și urmate de represalii.

Vor urma mișcări de stradă, pentru că nu se mai poate, dar sper să nu existe represarii comuniste la așa ceva, pentru că s-a întins prea mult coarda. Vărsătorul, care este un revoluționar prin definiție, nu va lăsa lucrurile la nivelul acesta.

E important ca Vărsătorul să vină în zona aceasta de mișcare importantă, care să schimbe ceva pentru el, pentru business și, de ce nu, pentru societate, pentru România” – a mai spus astrologul, pentru sursa citată.

Pești

„Peștii vor prelua, după revoltele de la Vărsător, partea frumoasă de tranziție, de trecere, pentru că ei sunt experți în zona de tranziție, trecere de la ceva vechi către ceva nou.

Ei au capacitatea aceasta și este o perioadă în care Peștii pot avea momente în care să aibă sclipiri și să rezolve ceva și momente în care să se gândească dacă merită să cheltuiască, să investească sau să mai aștepte.

Deci, din perspectivă feng shui, tot zodiacul practic se pliază pe ceea ce înseamnă perioada aceasta dificilă, perioadă cu lucruri care practic ne sunt impuse.”

Te-ar putea interesa și: Zodiile cu noroc mare în următorii zece ani. Au o stea în frunte, chiar şi banii vor fi de partea lor