04 dec. 2022 | 13:23

Zodii de care trebuie să te fereşti. Te epuizează, nu poţi să faci nimic atunci când eşti în preajma lor

Horoscop
Zodii de care trebuie să te fereşti. Te epuizează, nu poţi să faci nimic atunci când eşti în preajma lor
Zodii de care trebuie să te fereşti

Poate ai mai auzit sintagma „vampiri energetici” – acele persoane care au, de cele mai multe ori, un comportament toxic și care parcă îi storc de energie pe toți cei cu care intră în contact. Astrologii au dezvăluit care sunt cele două zodii care intră în această categorie. Află cine sunt nativii de care trebuie să te ferești.

„Vampirii energetici” – cele două zodii de care trebuie să te ferești

Ți s-a întâmplat vreodată să întâlnești persoane cu care o simplă conversație ajunge să fie un efort ce te lasă epuizat, stors de orice picătură de energie? Acești indivizi sunt numiți „vampiri energetici”, iar două dintre cele 12 semne ale zodiacului se încadrează perfect în această categorie.

Taur

Puțini ar bănui că persoanele născute în zodia Taur ar fi incluse în această listă. Astrologii au dezvăluit, însă, că acești nativi sunt ca un burete, reușind să sustragă din cei din jurul lor și cea mai mică urmă de energie.

Trebuie precizat că atunci când vorbim despre vampiri energetici, există mai multe subcategorii, nativul Taur aparținând celei numite „vampirii neputinței”. Sunt acei oameni care se plâng mereu de nereușitele lor, de faptul că planurile și dorințele lor nu devin niciodată realitate. Vorbesc doar despre ei și despre problemele lor.

În ciuda faptului că sunt perfect conștienți de minusurile din viață, nu vor face niciodată nicio schimbare, niciun efort pentru a se ajuta.

Unii vor avea tendința de a-i ataca pe cei cu care interacționează, spunându-le că nu planurile lor nu vor reuși niciodată, încercând la orice pas să îi descurajeze.

Vărsător

A doua zodie pe care ar trebui să o eviți este Vărsătorul. Potrivit astrologilor, acest semn al zodiacului se încadrează în subcategoria „vampirilor energetici ai greșelii”, adică sunt acele persoane care vânează pașii greșiți ai altora.

Nu vor rata nicio ocazie să te facă să te simți prost pentru orice greșeală ai făcut, fie că este vorba despre partenerul sau partenera de viață, rude, prieteni sau colegii de la locul de muncă.

Mai mult, cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a-i face pe ceilalți să se îndoiască de ei, să creadă că dacă au greșit o singură dată, întreaga lor viață este sortită eșecului.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro