Zodiacul egiptean. Singurul horoscop care îți prezice viitorul exact. Află totul despre destinul tau

Zodiacul egiptean. Singurul horoscop care îți prezice viitorul exact. Află totul despre destinul tau
Tot ce trebuie să știi despre horoscopul egiptean

Zodiacul egiptean te face să descoperi lucruri nebănuite. Fiecare semn astrologic este reprezentat de un zeu egiptean, astfel că mulți o să afle că au fost înzestrați cu anumite calități, în timp ce alții o să știe exact ce le rezervă viitorul.

Nil

1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie și 18-26 noiembrie

Cei care sunt guvernați de acest semn sunt pasionali și au capacitatea de a o lua mereu de la capăt. Aceștia nu suportă conflictele și stau departe de orice ceartă. Ei își doresc să trăiască viața cât se poate de bine. Sunt compatibili cu persoanele guvernate de Set și Amon-Ra.

Amon-Ra

8-21 ianuarie și 1-11 februarie

Cei care sunt guvernați de Amor-Ra au calități de lideri, având mare încredere în faptul că pot să ajungă oriunde își doresc. Ei dau tot ce este mai bun în orice situație, așa că multe persoane sunt fascinate și îi urmează. Aceștia schimbă total alte vieți prin ceea ce fac. Au compatibilitate cu Nil și Horus.

Mut

21-31 ianuarie și 8-22 septembrie

Cei născuți sub acest semn se bazează pe logică și au grijă de cei din jur. Ei nu iau o decizie fără să se gândească de două ori, așa că nimeni nu îi prinde pe picior greșit. Aceștia pot să devină avocați, procurori sau profesori foarte buni. Sunt compatibili cu Amon-Ra și Thor.

Geb

12-19 februarie și 20-31 august

Persoanele născute sub semnul lui Geb sunt intiuitive și orice decizie pe care o iau este cântărită de mai multe ori. Ei se bazează pe corectitudine și sunt atenți la ce se întâmplă în lume. Aceștia nu se simt bine atunci când lucrurile nu merg într-o direcție bună. Există compatibilitate cu Set și Horus.

Osiris

1-10 martie și 27 noiembrie-18 decembrie

Cei guvernați de Osiris au două personalități. Aceștia pot să fie încrezători și să facă orice pentru a ajunge unde își doresc, însă au parte și de o latură vulnerabilă. Ei sunt sensibili, însă reușesc să se ridice de la pământ după ce au fost răniți. Pot avea șanse alături de Thoth și Isis.

Isis

11-31 martie, 18-29 octombrie și 19-31 decembrie

Isis este semnul oamenilor direcți, care nu se tem să spună ce gândesc. Ei o să îi protejeze pe cei din jur și o să îi ferească de orice suferință. Aceștia sunt energici și adoră să se joace. Au parte de compatibilitate cu Osiris și Thoth.

Thoth

1-19 aprilie și 8-17 noiembrie

Thoth îi reprezintă pe cei care au o memorie fantastică și sunt înțelepți. Ei nu uită niciodată ce le-a spus o persoană, așa că o să țină minte și momentele mai puțin plăcute. Aceștia se bazează pe romantism, așa că o să prefere să aibă parte de relații lungi. Sunt compatibili cu Bastet și Isis.

Horus

20 aprilie-7 mai și 12-19 august

Cei guvernați de Horus au grijă să ajungă pe culmile succesului și sunt înzestrați cu mult curaj. Aceștia o să facă tot ce pot pentru a avea parte de stabilitate și a nu depinde de nimeni. Ei muncesc din greu și sunt optimiști, așa că nu sunt puși la pământ de provocări. Ei se înțeleg bine cu Geb și Bastet.

Anubis

8-27 mai și 29 iunie-13 iulie

Anubis reprezintă persoanele care preferă să petreacă timp departe de alți oameni. Cei guvernați de acest semn preferă să trăiască departe de probleme, într-un mediu liniștit. Ei afișează de multe ori o personalitate serioasă, rece, chiar dacă în interiorul lor se duce o bătălie.

Sunt compatibili cu Isis și Bastet.

Seth

28 mai–18 iunie și 28 septembrie–2 octombrie

Cei guvernați de Seth acceptă orice oportunitate și nu se tem să se mute dintr-un loc în altul. Ei sunt perfecționiști și o să facă tot posibilul să aibă parte de tot ce este mai bun, potrivit sfatulparintilor.ro. Aceștia sunt compatibili cu Nil și Geb.

Bastet

14-28 iulie, 23-27 septembrie și 3-17 octombrie

Bastet îi guvernează pe cei care au o intuiție puternică și caută echilibrul. Aceștia știu ce vor alții de la ei înainte să li se spună. Ei sunt interesați de orice are legătură cu ocultismul și sunt compatibili cu persoanele aflate sub semnul lui Horus și Sekhmet.

Sekhmet

29 iulie–11 august și 30 octombrie–7 noiembrie

Cei guvernați de Sekhmet sunt cu picioarele de pământ și își doresc să ocupe funcții de conducere. Ei sunt corecți, raționali și maturi. Aceștia au parte de mult succes datorită faptului că au fost înzestrați cu multe calități. Ei sunt compatibili cu Bastet și Geb.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI