Zodia pentru care se anunţă schimbări colosale din 3 iulie 2023. Surprizele pregătite de Luna Plină

de: Mariana Olteanu
30 06. 2023

Luna iulie se anunță a fi o lună plină de energie, putere de muncă, dar și încredere. Acest lucru va fi posibil datorită lunii Cerbului, cunoscută și ca luna plină din iulie. Totodată, sunt așteptate schimbări pentru mai multe zodii, care vor dura trei zile. Astrologii sunt de părere că este unul dintre cele mai bune momente din punct de vedere energetic.

Luna plină din Capricorn vine cu surprize pentru mai multe zodii

Luna plină ne provoacă să ne urmărim viața și moștenirea pe care o avem. O parte din nativi vor traversa sentimente puternice. Cei care-și vor urma instinctul vor avea multe lucruri de căștigat.

Luna plină în Capricon ne va face să ne bucurăm mai mult de ceea ce deținem. Nu vom mai avea tendința de a alerga după lucruri pe care nu ni le putem permite, sau după dorințe care nu pot fi atinse. În această perioadă, conexiunile vor fi mai puternice. Relațiile cu familia și prietenii vor fi mai strâns legate.

Ce zodii vor trece prin schimbări colosale

În zilele care urmează, vom afla ce ne dorim cu adevărat. Sentimentele de iubire, tristețe sau chiar de ură vor fi mai intense. Este o lună perfectă pentru realțiile de cuplu. Astrologii susțin că influențele Lunii Pline în Capricorn se vor resimți timp de cinci zile de la finalizarea evenimentului.

Printre zodiile care vor trece prin schimbări mari se numără balanța și capricornul. Sentimentele puternice din următoarea perioadă vor fi o provocare pentru nativii acestei zodii. În ciuda armoniei lor, balanțețe își vor ieși din zona de confort și vor face mai multe schimbări, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.  Totodată, luna plină din iulie 2023 este în a patra casă a familiei pentru Balanțe. Din acest motiv, nativii acestei zodii vor fi tentați să-și analizeze relația de cuplu. Astrologii le sfătuiesc să fie în continuare blânde și grijulii cu ceilalți.

Capricornii se vor lăsa purtați de val în aceste zile. Chiar dacă nu-i stă în fire, nativul va face mai multe schimbări pe plan personal. Capricornii care sunt singuri își vor face o relație, iar cei care sunt deja într-una o vor consolida. Totodată, această zodie va trece prin schimbări pe plan profesional. Luna plină îi vor ajuta să afle ce-și doresc cu adevărat pe plan profesional.

Citește și: Horoscop 30 iunie 2023. Zodia care va traversa o perioadă dificilă