Zodia feminină protejată de îngeri. Lor li se schimbă destinul din octombrie: se căsătoresc, au bani și familii împlinite

de: Sabina Anastasia
02 10. 2023

Astrologii au dezvăluit care este zodia feminină protejată de îngeri începând din luna octombrie 2023. Viitorul apropiat rezervă nativilor doar evenimente pozitive. Reprezentantele sexului frumos născute în acest semn zodiacal se vor căsători, vor avea noroc și la bani și se vor bucura de familii împlinite.

Zodie feminină protejată de îngeri din octombrie

Horoscopul pentru octombrie 2023 și următoarele săptămâni vorbește despre protecție divină în cazul unei singure zodii feminine, pe absolut toate planurile. Reprezentantele sexului frumos se vor căsători și își vor întemeia o familie fericită. Nici cu banii nu o vor duce rău deloc. Urmează să facă investiții.

Există și trei zodii care vor avea cinci ani de belșug, potrivit astrologilor, începând din luna octombrie 2023. Acestea s-ar putea să aibă de suferit pe alte planuri însă, dat fiind faptul că previziunile pozitive nu ating subiecte precum relația sau familia. Femeia deplin fericită va fi cea născută în Pești.

Femeile din Pești se pregătesc pentru căsătorie

Horoscopul are vești bune pentru femeile născute în Pești – și pentru cele singure, și pentru cele implicate într-o relație. Finalul anului 2023 va fi perioada norocoasă pentru ele din acest punct de vedere. Trebuie să ia lucrurile încet, deoarece există posibilitatea să nu decurgă exact cum își doresc ele.

Astrologii spun că, indiferent dacă acum sunt implicate într-o relație sau nu, femeile din Pești se vor confrunta și cu unele discuții contradictorii în cuplu, însă acest lucru nu va face altceva decât să solidifice legătura amoroasă. În cele din urmă, se va ajunge la discuții serioase, precum căsătoria sau un copil.

Familia pe care și-o vor construi la fi una fericită, arată horoscopul pentru perioada octombrie 2023 și viitorul apropiat. În cuplu va domina pacea și înțelegerea, chiar dacă vor exista mici dezacorduri, ca în toate relațiile de altfel. Femeile născute în Pești vor fi foarte împlinite, susțin astrologii.

Urmează să câștige mulți bani, potrivit horoscopului

În ceea ce privește finanțele, astrologii nu au decât vești frumoase pentru femeile Pești. Vor scăpa de presiunea banilor, fiindcă planetele se vor alinia perfect pentru ele. S-ar putea ca, la început, să aibă nevoie de îndrumare privind gestionarea sumelor mari de bani, însă în timp se vor descurca singure.

Odată cu mișcarea planetei Marte, femeile Pești vor înțelege cum să gestioneze banii în așa fel încât să le fie de ajutor pe termen lung. O parte dintre bani îi vor investi în proiecte importante, astfel încât veniturile financiare se vor mări în timp. Nu vor avea niciun stres privind finanțele, susțin astrologii.