Zodia feminină cu IQ ridicat, dar care este blestemată să aibă ghinion în dragoste. Nu reușește să-și facă relație

de: Ioana Bucur
27 08. 2023

Cu toate că aceste native sunt caracterizate de inteligență, sinceritate și seriozitate, nu au deloc noroc în găsirea partenerului de viață. Astrologii au dezvăluit care este zodia feminină cu IQ ridicat, dar care parcă este blestemată să aibă ghinion în dragoste.

Zodia feminină cu IQ ridicat, dar care nu are deloc noroc în dragoste

Dintre toate nativele zodiacului, există unele pentru care a menține o relație de lungă durată pare o misiune imposibilă. În ciuda faptului că au parte de eșec după eșec, nu își pierd niciodată optimismul și speranța că, la un moment dat, își vor găsi adevăratul suflet pereche.

Potrivit astrologilor, zodia feminină care are un IQ ridicat, dar care este blestemată să aibă ghinion în dragoste, este Capricornul.

Aceste native sunt atrase, de cele mai multe ori, doar de bărbați nepotriviți pentru ele, care, în mod inevitabil, vor ajunge să le dezamăgească, mai devreme sau mai târziu. Relațiile lor nu sunt de lungă durată și sunt marcate de certuri, conflicte și nepotrivire.

Te-ar putea interesa și: Zodia feminină care va avea noroc pe toate planurile în septembrie! Se anunţă o lună fabuloasă pentru ele

Ce greșeli fac aceste native când își aleg partenerul

Pe plan profesional, femeile din zodia Capricorn sunt calculate, foarte atente la detalii, cântăresc bine orice situație înainte de a lua o decizie. Când vine vorba despre dragoste, sunt total opusul. Se aruncă înainte, fără să se uite bine la persoana alături de care încep o poveste de dragoste, ignorând uneori semnele clare ce indică faptul că relația nu are niciun viitor.

Nu este ușor să ai o iubită Capricorn. Sunt firi independente, nu acceptă ajutor din partea nimănui. Au principii solide, de la care nu se abat, pentru niciun motiv. Din păcate, în anumite situații, această trăsătură admirabilă de caracter se transformă într-un defect, pentru că pot deveni inflexibile, refuzând să facă vreun compromis, oricât ar fi de mic.

Când își aleg partenerul, nu sunt influențate de calitățile fizice ale acestuia, pentru ele contează caracterul. Își doresc alături un bărbat sincer, de încredere, dar nu țin cont de faptul că este nevoie de mult mai multe ingrediente pentru ca o relație să meargă. Nu cred în compatibilitate, sunt convinse că oamenii trebuie doar să aleagă să fie împreună.

Te-ar putea interesa și: Zodia feminină care își găsește jumătatea în septembrie. Ele sunt fericitele finalului de an