Zodia feminină care își găsește jumătatea în septembrie. Ele sunt fericitele finalului de an

de: Mariana Olteanu
22 08. 2023

Sfârșitul verii ar putea aduce un lucru așteptat pentru multe zodii. Este posibil ca până la finalul anului, o parte dintre nativi să-și găsească jumătatea. Pe aceștia îi așteaptă adevărate povești de dragoste. Relațiile vor fi unele sincere și stabile. O parte dintre nativi vor decide chiar să facă pasul cel mare alături de persoanele cunoscute în această vară.  Află care este zodia care-și găsește jumătatea.

Leu

Fie că vorbim de o petrecere sau o călătorie, este posibil ca una dintre acestea să vă aducă iubirea la care visați de mult. Norocoșii acestei luni sunt Leii, care-și vor găsi sufletul pereche. Acest lucru va fi posibil datorită planetei Venus, astrul iubirii. După câteva luni încărcate, nativii acestei zodii și-au pierdut speranța că-și vor mai găsi partenerul.

Însă, Universul le zâmbește acestor zodii și le aduce în viața lor persoana de care au nevoie. Potrivit astrologilor, Venus va intra în Leu pe data de 5 iunie și va părăsi această zodie propice pasiunii și iubirii abia pe data de 8 octombrie. Până atunci, Leii vor avea timp să-și găsească partenerul.

Te-ar putea interesa și: Zodia care va avea numai belşug în septembrie şi octombrie 2023. Urmează două luni de pomină, se anunţă bani mulţi

Balanță

Nu numai Leii își vor găsi sufletul pereche ci și Balanțele. După mai multe eșecuri în dragoste, se pare că a venit momentul și pentru povestea de iubire la care visează de mai mult timp.

Este posibil ca jumătatea voastră să fie un vecin sau un coleg de muncă. Dacă le veți acorda o șansă, veți fi cu adevărat fericite. Astrologii le recomandă Balanțelor să aibă încredere în ceea ce le pregătește viitorul. Dragostea nu este departe, doar că ați refuzat să o vedeți.

Te-ar putea interesa și: Zodia care suferă cel mai mult. Ei au parte de o toamnă de coșmar: la final de august încep veștile proaste

Vărsător

Și Vărsătorii vor avea ocazia să-și găsească partenerul ideal. Este posibil ca persoana pe care o întâlniți acum să fie chiar viitorul vostru soț. Venus și Jupiter vor ajuta nativii zodiei să își găsească jumătatea în vara lui 2023.

Însă, ca acest lucru să se întâmple, este necesar să lăsați trecutul în spate. Dacă veți lăsa trecutul în spate, veți putea acorda mai multă atenție persoanei noi din viașa voastră.

Te-ar putea interesa și: Zodia protejată de Dumnezeu. Lor li se schimbă destinul în bine din toamnă