Zodia din horoscop care va înșela tot timpul. Va trăda cu orice ocazie, fără vreo remușcare

Zodia din horoscop care va înșela tot timpul. Va trăda cu orice ocazie, fără vreo remușcare
Zodia din horoscop care va înșela tot timpul

Care este zodia din horoscop care va înșela tot timpul. Ea va trăda cu orice ocazie, fără vreo remușcare. Astrologii au găsit zodia din horoscop predispusă să înșele, chiar dacă pare că este într-o relație serioasă și fericită. Ea are darul de a-i vrăji pe toți în jur, iar când nu se mai simte centrul universului partenerului de viață, poate acționa fără să stea prea mult timp pe gânduri.

Zodia din horoscop care va înșela tot timpul

Astrologii sunt de părere că zodia din horoscop care înșela tot timpul este Leu. Leoaica este regina trădărilor din zodiac, dar totodată și una dintre cele mai strălucitoare și mai atrăgătoare dintre toate. Ea are un suflet generos, nu dorește să cauzeze vreun rău cuiva, însă are o „problemă”: ea vrea să fie mereu în centrul atenției oricui.

Cât timp partenerul o tratează așa cum vrea, ca pe o zeiță, relația este stabilă, însă la cel mai mic semn că nu o mai divinizează la fel de mult, gândul de trădarea se instalează tot mai mult. Femeia Leu ar trebui să lupte cu impulsul de a-i vrăji pe toți cei din jur, pentru a-și mai potoli anumite porniri și de a nu mai ceda infidelității.

Alte zodii predispuse să înșele

Dar nu doar femeile Leu au acest „păcat”, ci mai sunt zodii predispuse la a înșela. Spre exemplu, femeile Berbec sunt impetuoase și aprige, fiind candidate sigure la trădare. În plus, astfel de native sunt mereu în competiție cu ceilalți, iar dacă vede că altcineva din anturaj o duce mai bine, poate fi predispusă să înșele doar dintr-un capriciu sau dintr-un moft.

O altă nativă predispusă să înșele este femeia Gemeni. Ea nu este la fel de impulsivă ca surata Berbec, dar are și ea slăbiciunile ei. Este nehotărâtă și se teme de rutină și de plictiseală. Îi cam place să flirteze și să fie în centrul atenției, iar asta o face o candidată ideală de a înșela.

Femeia Vărsător trăiește după propriile reguli. Ceea ce unii ar considera infidelitate, ea ar putea să nu considere la fel. Ea poate să îți spună cu seninătate că este un fapt absolut normal să „experimentezi”, mai ales dacă vrei să ieși din rutină, sau că ea nu aparține nimănui și că este liberă să acționeze după cum consideră.

Nesimțind că aparține în totalitate cuiva, pentru nativa Vărsător trădarea nu va fi percepută ca pe un pas greșit, ci dimpotrivă, își demonstrează sieși încă o dată că se bucură de libertate.