Zodia cu noroc uriaş din 27 noiembrie. Luna Castorului le va oferi o şansă unică în viaţă acestor nativi

de: Anca Lupescu
26 11. 2023

Lumina lunilor pline iluminează cerul nostru în fiecare lună, aducând cu ea propria sa semnificație astrologică, iar luna castorului din noiembrie nu face excepție. Următoarea lună își va atinge starea plină luni, 27 noiembrie 2023 și strălucește în semnul Gemeni.

De ce se numește Luna Castorului

Luna plină din noiembrie este considerată a fi numită luna castorilor din cauza comportamentului retragerii animalelor înainte de iarnă – deși alții cred că provine din tradițiile amerindiene. 

Citește și: Zodiile care au parte de un nou început în viață, la final de octombrie 2023. Ce le prevăd astrele în următoarele săptămâni

Acesta a fost istoric momentul potrivit pentru a seta capcane pentru castori înainte ca mlaștinile să înghețe, pentru a asigura o aprovizionare cu blănuri calde pentru iarna,” spune ea.

Anul acesta, luna castorilor este în Gemeni.

Luna plină în Gemeni aduce o creștere a curiozității intelectuale și dorința de a-ți exprima ideile mai eficient.

Este un moment propice pentru a participa la conversații, a explora concepte noi și a îmbrățișa perspective diverse.

Această perioadă favorizează creșterea activităților sociale și a networking-ului. Natura duală a Gemenilor încurajează, de asemenea, adaptabilitatea și recunoașterea a mai multor puncte de vedere în orice situație.

Luna plină evidențiază necesitatea de a găsi un echilibru între răspunsurile emoționale și gândirea logică, provocând reflecții asupra eficacității comunicării personale și a proceselor de luare a deciziilor.

Această lună plină ar putea aduce și unele schimbări în relația și cariera ta.

Nativii care vor avea parte de lucruri bune

Gemenii trebuie să înțeleagă acum faptul că este foarte importantă comunicarea. Este ideal să porți conversații cu partenerul tău, cu șefii tăi și cu familia.

În ceea ce privește cariera ta, comunicarea rămâne importantă și aici.

Această influență a Gemenilor este faza ta verbală a superputerilor – perfectă pentru a face prezentări, a-ți croi drum prin negocieri, și a crea mesaje care ies în evidență. 

Luna doliului

Deoarece luna castorului din noiembrie este ultima lună plină înainte de solstițiul de iarnă, unii o numesc „luna doliului” – iar conform tradițiilor păgâne, este un moment de a renunța la necazurile sau durerile trecute și de a privi înainte la un nou sezon și, în curând, la un nou an.

Această lună este pentru gemeni cea mai importantă lună plină a anului” deoarece această zodie ajunge la un punct de cotitură important.

Ceva de o importanță personală vitală va atinge culmea în acest moment.

Citește și: Cele patru zodii care își întâlnesc marea dragoste din toamnă. Mihai Voropchievici le dă vești bune acestor nativi

Poate că unul care îți poate oferi tot ce ai avut nevoie ca să mergi mai departe.

În plus, un obiectiv sau vis major din inimă ar putea fi, de asemenea, la îndemână – și, prin urmare nu ar trebui să stai în umbră.

 Mai degrabă, exersează-ți forța și arată umii de ce ești în stare, pentru că este momentul tău de strălucire.