26 mart. 2023 | 18:30

Zodia cu mare noroc în iubire, în luna aprilie 2023. Îşi va întâlni jumătatea, în sfârşit. De mult timp o aştepta!

Horoscop
Zodia cu mare noroc în iubire, în luna aprilie 2023. Îşi va întâlni jumătatea, în sfârşit. De mult timp o aştepta!
Veste excelenta pentru o zodie

Horoscopul lunii aprilie 2023 anunță o perioadă aglomerată pentru zodii. Primăvara trezește pofta de noi realizări și perspective tentante. Astrologii spun că urmează schimbări în carieră și succes financiar, iar un nativ își va întâlni marea dragoste după lungi așteptări. Cu lte cuvinte, este semnul zodiacal cu mare noroc în iubire.

Horoscop luna aprilie 2023. Zodia care atrage dragostea ca un magnet

Soarele din Berbec transmite semnelor de Apă o puternică rezervă de energie, utilă pentru a o direcționa spre realizarea obiectivelor profesionale. Dorința de avansare spre o poziție de conducere este întărită de încrederea în sine, iar succesul este inevitabil.

În viața personală, susțin experții, nu sunt excluse certurile bazate pe gelozie. Criza se va acutiza în timpul Lunii pline roz din aprilie, când intensitatea pasiunilor atinge cote maxime. Tacticile de forță brută nu funcționează, cea mai bună modalitate de împăcare fiind o cină romantică. Dar trei zodii nu vor fi afectate de aceste conflicte.

Berbec

În luna aprilie, Berbecul va fi cel mai bine orientat semn zodiacal. Jupiter, care se află în casa lui, promovează și încurajează creșterea personală și materială. Adică te determină să îți dorești să reușești, îți întărește puterea creativă naturală și încrederea în sine.

Datorită lui Jupiter, vei fi împins de la spate să întreprinzi ceva sau să începi proiecte noi. Energiile pragmatice te vor încuraja să vezi dacă ideile sau sunt fezabile financiar. Ești pus pe muncă și o faci bine. Știi să îți asumi riscuri, iar asta te conduce spre succes. Pe scurt, norocul este de partea ta, așa că profită de el!

Leu

Prezența lui Jupiter în Berbec continuă să îți extindă câmpul de acțiune și să-ți ofere oportunități prin care să exprimi abilități și cunoștințe. Dacă simți că te afli într-un impas, sentimentul va dispărea în aprilie. Poziția astrelor favorizează schimbările marcante într-o situație sau un sector al vieții tale. Dar va trebui să te confrunți cu energiile, puțin obtuze, care emană din Taur, însă fii curajos și totul va fi bine.

Citește și Zodia bărbatului ideal. Orice femeie îl doreşte, este romantic şi mereu atent

Din data de 12 aprilie, Venus intră în contact cu Jupiter, oferindu-ți ocazia de a întâlni pe cineva ieșit din comun. Dragostea bate la ușa ta, las-o să intre, căci nu vei regreta.

Gemeni

Energiile care vin tot din Berbec animă sectorul proiectelor și al prieteniilor acestui nativ. Mintea Gemenilor este receptivă la noutate și schimbare. Fără să îți dai seama, atragi oamenii potriviți lângă tine. Ai un șarm aparte în luna aprilie, ceea ce îți va aduce multe avantaje. Totuși, n-ar strica să fii mai practic. De asemenea, ar fi bine dacă ți-ai pune niște limite, pentru a evita decepțiile.

Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
Simona Halep, acționar în SuperLiga? Clubul care pune la cale ”transferul” anului
Digisport.ro
De ce s-au bătut, de fapt, dacii cu romanii. Motivul pentru care Traian a vrut cu orice preț să cucerească Dacia
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
Ilie Năstase, viață amoroasă tumultoasă. Ar putea fi numărul 1 mondial și la femei
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
Decizie pentru cei care au TELEFOANE MOBILE. Klaus Iohannis tocmai a promulgat NOUA LEGE
Capital.ro
Perioada ideală pentru a planta castraveți | Lucrurile de care trebuie să ții cont pentru o producție prosperă
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
LOVITURĂ pentru milioane de PENSIONARI! Adevărul despre CREȘTEREA PENSIILOR! E ȘOCANT
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O ispită de la Insula Iubirii apare în cel mai recent videoclip de la Tzanca Uraganu. Livia nu este la prima apariție de acest gen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro