Zodia care va întoarce banii cu lopata în iulie şi august 2023. Astrologul Cristina Demetrescu, horoscop pentru vară

de: Oriana Popescu
30 06. 2023

Vara aceasta surprizele se țin lanț pentru unele semne zodiacale. De la ban,  la găsirea marii iubiri, mai este un singur pas. În acest articol, astrologul Cristina Demetrescu ne spune la ce să ne așteptăm în următoarele luni.

Cine este Cristina Demetrescu?

Cristina Demetrescu este o persoană care încă de mică a fost pasionată de astrologie, astfel că a decis să își urmeze pasiunea și să devină cea mai bună versiune a sa.

Invitată la podcastul lui Damian Drăghini, Cristina Demetrescu și-a deschis sufletul și a mărturisit cine este ea cu adevărat.

”Eu am rămas eu însămi, nu fac o diferență foarte mare între ce sunt și ce fac, cumva mi-am asimilat ceea ce fac, dacă am avut norocul să descoperim ceea ce ne place, înseamnă că suntem un întreg.

Partea optimistă a paharului este că în viață există niște cicluri în care avem șansa să recalculăm drumul, orice drum iei, ai ceva de învățat. Vârsta de 30 de ani este o vârstă foarte importantă pentru tot, tu te dezvolți, personalitatea ta se dezvoltă, eu, care am un ascendent în zodia rac, și 30 de ani a fost vârsta la care m-am maturizat.

Nu cred că dacă la 20 de ani m-aș fii apucat de treaba asta, aș fii putut să dau sfaturile de azi.”, a declarat astrologul Cristina Demetrescu.

De mică a fost curioasă de orice, voia să știe totul și așa a ajuns să cunoască și astrologia.

”Pur și simplu eram curioasă de oameni, voiam să știu și să înțeleg mai mult despre ce gândesc oamenii, dar mi-am dat seama că citind zodiile respective există o explicație. De ce îmi place de cineva, de ce nu, eu cred în ghizi, cred că există cineva care ne pune în mână lucruri fără ca noi să știm.

Sunt niște ghizi, niște entități, sunt acolo lângă tine, dar există uneori o asemenea inteligență în lucrurile pe care le facem. Eu nu cred că sunt atât de inteligentă încât să fii luat anumite decizii în viață care să mă conducă pe un drum optim, cred că cineva a fost acolo tot timpul.”, a mai adăugat astrologul.

Astrologia ne poate salva viața?

Mereu astrologia a reprezentat un subiect controversat. Unii cred în el, alții mai puțin, dar o să rămâi suprins când vei afla cât de importantă este ziua în care te-ai născut.

”În ziua în care te-ai născut sunt aceste ”femei”, adică sunt lucruri calculate, și din prezent și din trecut. Dacă azi se naște un copil, astrograma lui va rămâne toată viața, acela e buletinul astral. Harta natală e ca o amprentă, nu poți să vii să schimbi. Cea mai bună zi în care să naști este ziua în care copilul decide când să vină.

Trebuie să respectăm acest buletin cu care fiecare copil vine pe lume. Calculele sunt făcute de undeva de sus, noi doar le interpretăm, dar refuz să calculez zile de naștere pentru că nu mă bag în ceea ce hotărăște Dumnezeu pentru noi, același lucru l-am făcut cu copiii mei.”, a mai spus Cristina Demestrescu, invitată la podcastul lui Damian Drăghici.

Astrologul Cristina Demetrescu  susține că este foarte important să să îți cunoști astrogramă. Mulți sunt sceptici și cred că totul este un număr și atât nimic mai mult, însă totul e mult mai profund de atât.

”O astrogramă poate să salveze o viață, făcând anumite alegeri corecte poți salva o viață. Totuși, au venit persoane și sunt persoane care nu te aud.

Sunt și oameni care nu aud ce vorbești, a fost o serie de situații când am început să aleg să nu îmi mai consum energia, dacă vin persoane care nu știu de ce au venit.

În zece minute eu pot să opresc ședința. Nu pot duce o ședință până la capăt când nu faci altceva decât să deranjezi demonii acelei persoane, asta e chestie de terapie.”

https://youtu.be/lHVBWn87cAI

Citește și: Zodia pentru care se anunţă schimbări colosale din 3 iulie 2023. Surprizele pregătite de Luna Plină

Ce ne rezervă vara anului 2023?

Se pare că vara asta vine cu noi surprize pentru multe semne zodiacale. Dintre toate există una care va afce istorie vara asta.

”Vara asta e mai intensă, există tensiune pentru fiecare zodie, de exemplu, Leu, care ține de inimă, de iubire, pasiuni, de relația cu copiii, și zodia Taurului, acolo e legat de bani.

Leii care au de luat decizii importante..acolo sunt câteva puncte blocate. Ce a rămas din 2023, acum se vor schimba niște lucruri, destinul va trece în zodia Berbecului, la taur vorbim tot despre bani.

Ce a mai rămas din 2023. de acum înainte ar trebui să fie o perioadă mai fastă din punct de vedere financiar raportat și la viziunea fiecărui om în parte, nu mai apare ca o ”gaură” care a adus mai multă teamă. De exemplu, ai văzut, de la război cum s-au scumpit toate, au apărut greve.

Se va schimba sistemul de valori. Banii vin tot dintr-un efort, din muncă. Trebuie să te gândești ce te mulțumește, poți face ceva, nu ai fost lăsat pe Pământ să te chinui, așa cum se dau profesorii acum. Fiecare om are resurse, întotdeauna se invocă timpul, nu timpul e problema, ci viziunea, creativitatea.”, a mărturisit astrologul.

Citește și: Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 3 – 9 iulie 2023. Zodia care va câștiga pe toate planurile, e pe cai mari! VIDEO EXCLUSIV