Zodia care nu poate să trăiască fără distracție. Nu stă niciodată în casă

de: Bișinicu Andreea
20 04. 2023

Dintre toate cele 12 zodii ale horoscopului european, unul dintre nativi adoră să își fructifice viața socială extrem de des, bucurându-se de ieșiri alături de prietenii cei mai buni. Ce semn zodiacal adoră să petreacă până în zori. Poți fi chiar tu.

Cea mai petrecăreață zodie din horoscopul european

În perioada 17 – 23 aprilie, astrologul Daniela Simulescu vorbește despre cât de mult sunt afectați nativii din zodia Săgetător de Luna Nouă și Eclipsa de Lună care se petrec în casa a cincea.

Reprezentanții acestei zodii de foc simt nevoia să socializeze, să se distreze în cele mai luxoase localuri de noapte și să petreacă timp de calitate alături de cei mai buni prieteni. Te simți ca un leu în cușcă, atunci când ești nevoit să stai acasă.

„Dacă vreți copii, puneți-vă o intenție. Dacă al vostru copil are problemă, ajutați-l. Cu Luna Nouă în casa a cincea, acompaniată de o eclipsă, vorbim de nevoia de iubire, de validare, de distracție. Voi chiar aveți nevoie să vă distrați.

Nu stați pe acasă că nu vă face bine. Mercur va retrograda în casa a șasea. În primul rând, aveți grijă la deciziile pe plan medical, la modul în care gestionați stresul.

Evitați discuțiile cu colegii despre viața voastră personală sau despre alți colegi, pentru că Mercur va retrograda acolo, iar spusele voastre vor fi distorsionate.

Dacă aveți un proiect de care trebuie să vă ocupați și depinde și de alți colegi, va fi greu, pentru că programul tuturor va fi dat peste cap și va trebui să așteptați și tot așa.

Grijă mare la cumpărături, la tot ce ține de gospodărie” a transmis astrologul în cadrul horoscopului săptămânal.

Citește și Zodiile care își schimbă viața după Eclipsa de Soare de azi, 20 aprilie. Anunțul Cameliei Pătrășcanu

Ce fenomene astrologice ne vor afecta în următoarea perioadă

Nativul din zodia Săgetător este o persoană aventurieră, extrovertită și dornică de senzații noi și tari. Îi place să se distreze, fuge de responsabilități și adoptă un stil de viață boem.

A treia săptămână din luna aprilie este marcată de două evenimente astrologice extrem de importante, precum eclipsa de Soare/Luna Nouă în Berbec de pe 20 aprilie și Mercur retrograd în Taur pe data de 21 aprilie.

Primul nu va provoca schimbări vizibile, ci mai degrabă ne va ajuta dacă vom dori să ne punem intenții. Al doilea, în schimb, va dori să fim impresionați de prestația sa. Adică ne vom sătura de încurcăturile, amânările și anulările bine cunoscute, scriu cei de la DC News.

Citește și Zodiile care au cel mai mare noroc din iunie până în august 2023. Vor avea o vară cu multe reușite