Zodia care face schimbări colosale în aceste zile. Horoscop Minerva în a doua parte a lunii

Zodia care face schimbări colosale în aceste zile. Horoscop Minerva în a doua parte a lunii
Zodia care face schimbari colosale in aceste zile. Horoscop Minerva in a doua parte a lunii

În săptămâna 17 – 23 ianuarie 2022, cele 12 zodii ale horoscopului european se vor confrunta cu anumite schimbări și provocări, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Cine sunt cei mai norocoși dintre nativi. Unii se vor simți plini de forță, în timp ce alții vor fi copleșiți de lucrurile cu care se vor confrunta.

Horoscop Minerva 17 – 23 ianuarie 2022

Berbec

Nativii din zodia Berbec se află într-o stare de spirit foarte bună. Se simt puternici, plini de forță și au multe idei pentru un proiect la care se gândesc de ceva timp încoace.

Taur

În săptămâna 17 – 23 ianuarie, nativii din zodia Taur au parte de schimbări neașteptate și se confruntă cu perspective diferite. Vor să experimenteze lucruri noi și nimic nu le va sta în cale.

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, perioada următoare este una de bun augur. Vor merge într-o excursie sau city-break alături de cei dragi sau partenerul de viață.  Toate le surâd. Astrele recomandă să nu mai fie atât de timizi și să aibă mai mult curaj.

Rac

Nativii din zodia Rac joacă rolul unui detectiv în această perioadă, deoarece vor să afle totul legat de o persoană misteriosă care și-a făcut apariția în anturajul lor.

Totul ar trebui să funcționează bine. Trebuie să facă doar ceea ce trebuie, să analizeze totul mai atent.

Leu

Nativii din zodia Leu muncesc din greu în această perioadă, deoarece vor să strângă mulți bani pentru a face o achiziție de dimensiuni colosale.

Fecioară

În săptămâna 17 – 23 ianuarie, nativii din zodia Fecioară vor primi roadele muncii lor. Perfecționiștii zodiacului se gândesc să accepte o nouă ofertă de job.

Balanță

În perioada aceasta, nativii din zodia Balanță sunt ușor neliniștiți. Au multe probleme pe cap și se gândesc la cea mai bună soluție pentru a le rezolva. Au nevoie de tot sprijinul celor dragi.

Scorpion

Vești neplăcute pentru nativii din zodia Scorpion în perioada 17 – 23 ianuarie 2022. Reprezentanții acestui semn de apă vor întâmpina anumite probleme. Trebuie să aibă grijă cu cine se vor antura.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător au foarte multă forță spirituală în această perioadă. Totul le merge bine și sunt mulțumiti de ceea ce se petrece, în prezent, în viața lor. Sunt norocoși.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn vor cere o mărire de salariu sau vor prezenta ideea unui proiect la care lucrează de mult timp. Vor obține exact ceea ce își doresc.

Vărsător

Nativii din Vărsător își îmbunătățesc viața socială, ies în oraș, petrec timp cu prietenii lor cei mai buni și cunosc oameni noi.

Pești

Nativii din zodia Pești au nevoie de bani, motiv pentru care vor accepta să ia câteva ore suplimentare la locul de muncă, pentru a-și satisface nevoile materiale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI