Zodia care are mari şanse să devină miliardară. Sub ce semn s-au născut cei mai bogaţi oameni din lume

Zodia care are mari şanse să devină miliardară. Sub ce semn s-au născut cei mai bogaţi oameni din lume
Zodia care are șanse mari să devină bogată

Una din zodii are șanse uriașe să aibă un succes uriaș în sectorul financiar. Sub se semn sunt născuți cei mai bogați oameni din întreaga lume? Află dacă porți nativul care are o vibrație imensă în dreptul banilor!

O zodie are șanse mari să devină bogată

Semnul sub care te-ai născut indică anumite detalii despre tine ca persoană. Mulți se identifică în categoriile arătate cu ajutorul zodiilor. Unii dintre ei au trăsături comune de caracter, alții chiar și trăsături la nivel spiritual.

Balanța este semnul zodiacal pentru 27 de bogați ai lumii, oameni născuți sub acest nativ care au găsit drumul spre succes și au ajuns să uite numărul conturilor. Afacerile lor sunt cunoscute în lumea întreagă și ei se bucură de o viață plină de lux și opulență.

Alți 22 de afaceriști celebri sunt născuți sub zodia Pești care le-a purtat noroc. Printre ei se află Bernard Arnault sau Michael Dell. Mulți dintre bogații lumii sunt născuți în semnul Racului precum Elon Musk sau Charlene de Carvalho-Heineken care nu mai au nevoie de nicio introducere.

Detalii despre milionari

1. Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Numărul miliardarilor: 27
Miliardari celebri în Balanță: Ralph Lauren, Stefan Persson, Liliane Bettencourt, Alice Walton

2. Pești (19 februarie – 20 martie)
Numărul miliardarilor: 22
Miliardari celebri Pești: Bernard Arnault, Rupert Murdoch, Michael Dell

3. Rac (21 iunie – 22 iulie)
Numărul miliardarilor: 20
Miliardari celebri ai cancerului: Sir Richard Branson (Virgin Group), Elon Musk, Charlene de Carvalho-Heineken

4. Taur (20 aprilie – 20 mai)

Numărul miliardarilor: 20
Miliardari celebri Taur: Mark Zuckerberg

Ultimele luni din 2021 încep cu Mercur în Balanță

„Ultimele patru luni ale anului 2021 încep cu Mercur în Balanță și se vor termina cu Venus retrogradă în Capricorn. Ceea ce înseamnă că, în România, se vor duce multe negocieri și se vor efectua schimbări în parteneriatele dintre instituții.

Ca să nu mai vorbim de faptul că Luna progresată din Leu va face conjuncție cu Saturn, aspect responsabil pentru o stare de dezamăgire”, a precizat Daniela Simulescu, conform dcnews.ro.

„La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică. Dacă în momentul acesta, în care citești articolul, simți că este ceva ce nu funcționează în relația ta, stai liniștit: vei afla sigur în 2022.

Și ne vom mai da seama de ceva în următorul an: de faptul că oamenilor le place să sufere din dragoste. Să rămână lângă o persoană toxică din mai multe motive: frica de singurătate, obișnuință, senzația că nu merită mai mult. Cert este că, în asemenea cazuri, ambii parteneri vor avea de suferit””, a subliniat astrologul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI