Zodia care are lumea la picioare în 2023. Va avea un an de vis și multe reușite

de: Ana Chivu
11 12. 2022

Astrologii vin cu noi detalii pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Specialiștii au susținut că există o zodie care are lumea la picioare în noul an. Nativul urmează să se bucure de prieteni loiali, un partener extraordinar și o familie implicată în toate planurile dorite. Acest semn va avea un an de vis și multe reușite în special pe plan profesional. Iată despre cine este vorba și cum va fi 2023 pentru celelalte zodii!

Horoscop 2023: zodia care are lumea la picioare

Berbec: ei vor avea ocazia să facă progrese importante în carieră. Aceștia vor fi favorizați de astre pe toate planurile. Ei se vor bucura de aspecte bune și în viața amoroasă.

Taur: cei născuți sub acest semn încep anul cu dreptul și se numără printre norocoși în special la capitolul dragoste. Aceștia au parte de pasiune și armonie în viața de cuplu și fac pași importanți în consolidarea relației.

Gemeni: nativii se bucură de reușite pe plan profesional și de oportunități noi așa cum nu s-ar fi gândit vreodată. De asemenea, ei au o putere interioară cu care se pot lăuda.

Rac: trebuie să se aștepte la aspecte fabuloase în viața personală. Cel mai probabil urmează o cerere în căsătorie și multe vești bune în această direcție.

Leu: sunt în final norocoși în dragoste în noul an. Aceștia vor avea parte de stabilitate și armonie în cuplu așa cum și-au dorit deja de mulți ani.

Fecioară: ei se bucură de succes pe plan financiar. De asemenea, conturile lor vor fi din ce în ce mai pline, dar pe plan sentimental veștile nu sunt tocmai bune.

Balanță: aceștia sunt printre norocoși. Se bucură de confort pe toate planurile. Au o dorință uriașă să reușească și să fie în prim-plan.

Scorpion: nativii au un plan general bun cu schimbări așteptate deja de foarte mult timp. Provocările sunt la tot pasul, dar ei pot face față.

Săgetător: efortul lor va fi recompensat pe măsură în anul 2023. Singura condiție ca lucrurile să meargă bine este ca aceștia să fie precauți.

Capricorn: nu este deloc norocos în anul 2023. Cu toate astea, are un partener care îi înțelege perioada proastă în care se află și îl susține.

Vărsător: au parte de multă pasiune în relația de cuplu. Cei singuri au șansa să întâlnească pe cineva special.

Pești: au un noroc uriaș pe plan financiar, dar și în viața amoroasă. Se bucură de trăiri intense și de o iubire ca în filme.