Zodia care are cununiile legate. Luptă să-și găsească fericirea, dar dă numai de obstacole

de: Mariana Olteanu
20 10. 2023

Astrele le pregătesc o serie de provăcări nativilor. Astfel că, o parte dintre zodii nu vor reuși să-și găsească persoana potrivită. Astrologii au dezvăluit care sunt zodiile care au cununiile legate. Află, din rândurile de mai jos, dacă te numeri printre ele.

Zodiile care au cununiile legate

Se anunță a fi un an dificil pentru o anumită zodie. Aceasta va avea ghinion în dragoste și va avea cununiile legate. Astrologii susțin că le va lua foarte mult să-și găsească fericirea. Se anunță multă tristețe și suferință.

Citește și: Horoscop săptămâna 23-29 octombrie cu Mariana Cojocaru. Eclipsa parțială de Lună ne va zgudui! VIDEO EXCLUSIV

Fecioara

Printre zodiile care au cununiile legate se numără și Fecioara. Astrologii susțin că aceasta va avea ghinion pe plan sentimental. Nativii care au în plan să se căsătorească vor da greș. Este posibil să intervină ceva sau chiar să primească un refuz din partea partenerului.

Cei care au relații ar trebui să se aștepte la certuri cu partenerii. Criticile pe care acești nativi obișnuiesc să le facă îi vor scoate din minți pe persoanele apropaite.

Citește și: Zodia care va fi trădată de un apropiat. Primește o mare lovitură pe final de an 2023

Cum îți dai seama că ai cununiile legate?

Însă, nu toate persoanele care au semnul zodiacal în Fecioară vor avea ghinion în dragoste. Există și câteva excepții. Foarte multe persoane se întreabă cum îți pot da seama dacă au cununiile legate.

Persoanele care se străduiesc să-și găsească sufletul pereche ani la rând și nu dau de acesta, înseamnă că au cununiile legate. În credința populară, se crede că există mai multe cauze care pot duce la acest lucru. Printre acestea se numără: păcatele personale, vrăjile sau blestemele sau chiar blestemul părinților.

Cei care cred că au cununiile legate ar trebui să ceară sfatul unui preot. La rândul său, acesta îi va îndruma spre calea cea bună.

„Este adevărat că nu avem o rugăciune pentru dezlegarea cununiilor, pentru că biserica nu se ocupă de vrăjitorie. În schimb, avem rugăciuni de dezlegare pentru viața oamenilor. Biserica nu trece cu vederea necesitățile acestora. În zilele noastre, tinerii se căsătoresc foarte greu. Este un paradox să trăim într-o lume cu peste șapte miliarde de oameni, în care băieții să nu își găsească o fată pereche sau fetele, un băiat pereche.”, a declarat Protoiereu Gheorghe Colțea.

Citește și: Semnele zodiacale fericite. Răspândesc voie bună mereu, nu poţi fi trist lângă ele