Ziua în care nu ar trebui să mături niciodată în casă. Alungi prosperitatea și atragi numai ghinioanele

Ziua în care nu ar trebui să mături niciodată în casă. Alungi prosperitatea și atragi numai ghinioanele
Ziua în care nu ar trebui să mături niciodată în casă.

Ziua în care nu ar trebui să mături niciodată în casă. Se spune că dacă nu respecți această zi, poți să alungi prosperitatea și să atragi numai ghinioanele. De altfel, există multe ritualuri despre mătură și se spune că această ustensilă extrem de utilizată în orice locuință poate proteja casa de rele sau, dimpotrivă, poate să provoace probleme dacă este manipulată greșit.

Ziua în care nu ar trebui să mături niciodată în casă

Se spune că există ritualuri ale măturii care ajută la atragerea prosperității în casă. Astfel, cel mai bun moment pentru a „mătura” toate eșecurile și certurile din casă ar fi luna în descreștere. Prin procesul de a mătura, se poate scăpa de toată „murdăria” energetică din casă. Se mătură toată casa cu o mătură și se adună gunoiul chiar la intrare, chiar lângă prag.

Ezoteric, pragul este considerat granița dintre cele două lumi. Se strânge gunoiul, se aruncă în saci și se folosește pentru a trece pragul apartamentului sau al casei folosind cuvintele:

„Gunoi cu gunoi, bine cu bine. Nu am nevoie de răul altcuiva, îl trimit înapoi de unde a venit”.

Se aruncă gunoiul împreună cu mătura. Trebuie să mergi acasă fără să te uiți înapoi. Dacă efectuezi o curățare regulată, se reînnoiește energia casei, ceea ce îți permite să faci atmosfera mai armonioasă, să reduci probabilitatea de scandaluri și certuri.

De asemenea, pentru a avea mereu bani în casă, trebuie să cumperi o mătură nouă de la piață, dar să nu te târguiești la preț.

Atunci când ajungi acasă, trebuie să așezi imediat mătura în colțul de lângă ușa din față, de preferabil în stânga, cu mânerul în jos. Se așteaptă apoi luna în creștere și se leagă o panglică verde de mâner.

Apoi, se pun monede în colțurile casei și se lasă o lună. Se adună cu această mătură într-o lopată curată și se rostește: „Îmi spun bani, noroc, bogăție și prosperitate”.

Ce trebuie să faci cu o mătură veche

Nu trebuie să permiți niciodată oaspeților să îți măture casa, altfel riști să pierzi tot ceea ce ai câștigat. Și zilele în care mături contează. Spre exemplu, nu face curățenie luni, deoarece poți pierde bani, dar marți poți găsi bani.

Dacă dai miercuri cu mătura, tranzacția va începe rapid. Curățarea podelei în această zi poate să aducă noroc în afaceri și în vânzări. Dacă mături joi, vei pierde bani. Trebuie să deschizi toate ferestrele pentru ca praful, pierderea de energie și sărăcia să poată ieși pe
fereastră. Dacă faci curățenie vineri, înseamnă că vei pierde bani.

Dacă mătura este veche, nu trebuie să o arzi sau să o arunci lângă casa ta. Cel mai bine este să-i mulțumești măturii pentru munca depusă și să o lași la o răscruce de drumuri sau într-un coș de gunoi departe de casă. Toate aceste ritualuri cu și despre mătură te vor ajuta să cureți energia din casă și să atragi bogăția din casa ta.