Zannidache, o nouă alianță la Survivor România. Au stat toată seara împreună la unificarea echipelor

de: Bișinicu Andreea
28 05. 2021

Unificarea de la Survivor România a format noi alianțe la care nimeni nu se aștepta. Războinicii și Faimoșii au avut parte de un adevărat răsfăț. Au avut toate condițiile necesare pentru a se pregăti de un cocktail party ca la carte, în care au uitat, pentru câteva ore, că sunt rivali în competiție.

Zannidache, o nouă alianță la Survivor România

Au vorbit, au socializat, au râs și s-au distrat, spre bucuria telespectatorilor de acasă. S-au creat noi alianțe și au fost dezvăluite noi simpatii între unii membrii de la Faimoși și alții de la Războinici.

Zanii și Sebastian Chitoșcă l-au lăudat pe Albert Oprea, iar Războinicul le-a întors complimentele, mărturisindu-le simpatia pentru ei.

Zanni: Ești la masă cu greii, nu te bucuri că ne-a întâlnit? Noi te-am iubit mereu. Eu mereu mi-am exprimat iubirea față de tine!

Albert Oprea: Dar și eu!

Sebastian Chitoșcă: Eu mereu am spus că ești băiat bun și că o să ne înțelegem. Când vedeai că nu poți sa mă bați ce simțeai?

Albert Oprea:  Mă durea îți jur, mă trezeam dimineața cu nervi și spuneam „mă, eu pe ăsta îl bat!”.

Sebastian Chitoșcă: M-ai evitat mult, nu mă alegeai.

Albert Oprea: Era vorba și de echipă, aveam și pasa aia proastă.

Zanni: În trei sunt obligați să joace strategic.

Ce spun Zanni și Sebastian Chitoșcă despre Ștefan Ciuculescu

Zanni și Sebastian Chitoșcă i-au mărturisit lui Albert de la Războinici adevărul despre certurile lor cu Ștefan Ciuculescu. Faimoșii au susținut că fotbalistul și-a îmbunătățit comportamentul, dar sunt convinși de faptul că va reveni la vechile obiceiuri în momentul în care va fi nominalizat spre eliminare din Survivor.

Sebastian Chitoșcă: Noi chiar nu aveam nevoie neapărat de un om bun în echipă. Puteam face față doar noi trei. Ștefan s-a temperat în ultimul timp și a arătat că poate fi om. Când o să fie nominalizat iar o să înnebunească.

Zanni: Eu sunt mai glumeț și au încercat să interpreteze că sunt răutăcios. Uneori îmi e frică să mai fac și glume.

Albert Oprea: Au fost persoane la noi în echipă care credeau că pot scoate pe cine voiau. Asta credeau ele, dar cine sunt ele până la urmă. Nu ești nici sportiv, nici nimic.

Zanni: Noi am crezut că ești dubios, că toată lumea era împotriva ta.