Zannidache, amenințări grave la Survivor România. Acum nu mai scapă de furia lui: ‘Război’

Zannidache, amenințări grave la Survivor România. Acum nu mai scapă de furia lui: ‘Război’
Zanni, amenintari la Survivor Romania

A fosr surpriză mare la emsiunea Survivor România. Se pare că favorita publicului din echipa Faimoșilor este nimeni alta decât Elena Marin. S-a întâmplat pentru prima dată la Survivor România 2021 ca o femeie din echipa Faimoșilor să primească cele mai multe voturi de susținere din partea publicului.

Zannidache, amenințări grave la Survivor România

Astfel, favorită în această săptămână în echipa Faimoșilor este Elena Marin. Până acum, Andreea Antonescu și Albert Oprea de la Războinici sunt în cursa pentru eliminare. Elena Marin a ținut să mulțumească publicului telespectator pentru susținere:

 „Nu mă așteptam, sunt plină de emoții, mulțumesc publicului, eram ultima persoană la care mă așteptam. Vă mulțumesc din suflet pentru susținere și că m-ați votat, vă iubesc. Nu știu ce să zic.

Recunoștință simt, mulțumire și o mare povară, pentru că oricât de tare mă bucur , știu sigur că din păcate este umbrită de faptul că va trebui să fac o nominalizare. Este cea mai grea postură în care m-aș fi putut afla”, a spus Elena Marin, care l-a propus apoi spre eliminare pe Zanni.

„Mi-au transpirat palmele. Motivul pentru care o voi face va fi din punct de vedere social. Mi s-a declarat războiși până acum nu am vrut să răspund cu aceeași monedă, pentru că am considerat că la răutate nu e bine să răspunzi cu răutate. Știu că pe oricine aș nominaliza o să-mi pun echipa în cap, dar am fost acuzată că nu sunt asumată deloc.

Pentru că s-a făcut o strategie împotriva mea și nu mi s-a părut corect, pentru că sunt înțepată de fiecare dată când are ocazia și pentru că vreau să fiu asumată și să nu mai dau dovadă de lașitate, pentru că am fost foarte rănită, persoana pe care o nominalizez este Zanni”, a spus Elena Marin.

Zanni, amenințare la adresa Elenei Marin

Zanni s-a declarat șocat de alegerea Elenei Marin și spune că a încercat să oprească tensiunile dintre ei. Cu toate acestea, Zanni a amenințat-o pe aceasta că intenționează să îi facă zile fripte în competiție.

 „Mă simt surprins, am crezut că va fi un consiliu în care nu voi simți ceva anume, datorită Elenei simt. Simt săgețile războiului la care aveam de gând să pun stop când am nominalizat sportiv. Strategile de care vorbește Elena au fost făcute drept răspuns la strategia lor. Am vrut de mult să ne oprim, pace sau nu.

Am zis să fim o echipă, dar să nu mai facă voturi neasumate sau vot nul. Asumați-mă că e social sau sportiv. Elena nu a votat nici sportiv cu echipa, dar nici social să o apere pe Andreea. Pusesem stop războiului. Simt săgețile, e o căldură în sufletul meu, e prima oară când sunt la nominalizare și mă gândesc că poate să-mi pună capăt oricine, oricând, oricum.

Râd, dar nu e râsul meu. Se întâmplă și dacă rămân, este oficializat războiul, dar nu mai e război ca acum, e război cu greutăți mari. Dacă va ieși oricine altcinea, atunci s-a dat clopotul de război, mă sui pe cai și mă duc spre ea”, a spus și Zannidache.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI