Zanni, emisiune la PRO TV. A dat lovitura datorită Survivor România VIDEO

Zanni a reușit să atragă simpatia tuturor la Survivor, fiind cel mai bun concurent. Simpaticul tânăr a plecat acasă cu marele premiu, rezistând mai bine de șase luni de zile în Republica Dominicană. Îndrăgitul concurent a reușit să își împlinească visul și să își cumpere propria locuință cu banii câștigați în competiție. Deși lucrurile nu au fost ușoare, Zanni a reușit să facă față cu brio probelor fizice, dar cel mai important, psihice, prin care a fost nevoit să treacă.

Zanni a dat lovitura după ce a câștigat Survivor

Acum, Zanni pare că s-a îndrăgostit de televiziune și de camerele de luat vederi. Deși formatul Survivor a fost preluat de Pro Tv, Zanni va avea și el o contribuție în noul sezon care va fi difuzat de Pro Tv.

Duminică, 16 ianuarie, după ora 23:00, când primul episod Survivor se termină, Zanni va prezenta Survivor: Extrashow, o emisiune online care se poate vedea pe Voyo. În fiecare seară de duminică, luni și marți, Survivor: Extrashow va fi adus de către Zanni în fața fanilor competiției.

„Astfel, în fiecare seară de duminică, luni și marți, ”Survivor: Extrashow” va fi cu ochii pe cei 24 de concurenți – Faimoșii și Războincii – care au acceptat provocarea și se afla în lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro. 

Așa că adună-ți tribul, conectați-vă online și fiți alături de concurentul vostru favorit, în fiecare episod”, se arată în comunicatul Pro Tv.

”Call-uri video live cu domnul Dan… extra invitați care vor diseca cele mai tari faze… extra informații din culise… Mă găsiți aici în fiecare seară de Survivor. Hai să descătușăm împreună aventura!”, spune Zanni, prezentatorul ”Survivor: Extrashow”.

Probleme de sănătate după experiența în Republica Domincană

Zannidache a reușit să atragă simpatia publicului. După ce s-a întors de la Survivor, el și-a îngrijroat fanii din cauza unor probleme de sănătate.

„Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic.

Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc.

Vreau să fac niște serii în care să vă dezvălui chestii de la Survivor pe care nu le-ați auzit sau nu le știați, vreau să râdem împreună și să dăm cărțile pe față.

Gata cu vrăjeala. Am foarte multe surprize pentru voi, au început cântările.

Mi s-au deschis niște porți. Mi-e rușine de multe momente pe care le-am avut la Survivor și destul de târziu, dar nu prea târziu, mi-am dat seama că trebuie să fiu profesionist cu cei din jurul meu”, a spus tânărul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI