Zanni, atacat fără milă de o fostă colegă Survivor România. Nu s-a mai putut abține: ”E zero barat”

Zanni, atacat fără milă de o fostă colegă Survivor România. Nu s-a mai putut abține: ”E zero barat”
Zanni, atacat fără milă de o fostă colegă Survivor România. Nu s-a mai putut abține: ”E zero barat”

Chiar dacă Survivor s-a încheiat, discuțiile și atacurile dintre foștii concurenți nu se opresc.

Zanni, atacat fără milă de o fostă colegă Survivor România

Zanni a ieșit marele câștigător al competiției și a venit din Republica Dominicană cu trofeul Survivor și cu un premiu de 50.000 de euro.

Cu toate acestea, există multe voci care spun că nu ar fi meritat să câștige. Una dintre ele este Georgiana Lupu, fosta Războinică.

Într-un live pe Instagram, fosta concurentă Survivor l-a pus la zid pe Zanni, cel cu care a avut întotdeauna dispute și despre care a spus că are un comportament urât față de femeile din competiție.

Zanni i-a transmis Georgianei că ar fi trebuit să îi spună în față toate problemele pe care le are cu el, încă de la început.

Georgiana Lupu, despre Zanni: „Un gunoi”

Fosta războinică l-a acuzat pe câștigător că nu a avut respect față de ea. În plus, Andrei Dascălu i-a spus Georgianei că va discuta cu Zanni când se vor vedea, pentru a discuta problema.

”Tremur, ești nebun?! Ferească Dumnezeu! Încerc să mă calmez, n-are rost să mă enervez.

N-ai văzut cum a vorbit ăla cu mine? Vă faceți că nu ați auzit? Nu e problemă. Lasă, așa vede lumea pe cine au votat, pe cine au susținut. Ăsta e adevăratul Zanni, nu cel pe care l-au văzut la televizor”, a comentat fosta Războnică.

„Vă întâlniți voi și rezolvați față în față”, i-a spus Andrei Dascălu.

„Eu i-am scris și pe Instagram, crede-mă. I-am spus și în competiție, unde spune că n-am avut tupeu că să îi spun în față nimic?! Cosmin nici nu știe, că eu vorbeam cu el în particular. 

Eu mi-am spus efectiv părerea mea. Eu știu că face ceea ce a spus, dar știu că nu face la momentul respectiv. În fine, nu mai contează. Un bărbat care vorbește urât cu o femeie nu se numește bărbat. Pentru mine e gunoi, e zero barat. Tu ai avut respect, Andrei a avut respect și alții din competiție față de femei și alții le-au călcat în picioare”, a spus Georgiana.

Pe cine a susținut fosta Războinică în finala Survivor

Georgiana Lupu a susținut-o pe Elena Marin în finala Survivor. După ce a părăsit competiția, ea a declarat că este de părere că Jador va câștiga marele premiu, deși își dorește să câștige Culiță Sterp sau Elena Marin.

„Competiția cred că o va câștiga Jador, dar eu îmi doresc să câștige Elena Marin sau Culiță, pentru că ei merită și au toate calitățile.

De la Războinici cred că ar merita să câștige Maria Hingu, pentru că are calitățile fizice și este și fair-play cu cei din jur. Aceștia sunt favoriții mei. S-au făcut și se fac în continuare strategii”, a spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI