Zanni a recunoscut ce i-a făcut, de fapt, Elenei Marin la Survivor România. „Aș vrea să mă pedepsesc singur!”

Zanni a recunoscut ce i-a făcut, de fapt, Elenei Marin la Survivor România. „Aș vrea să mă pedepsesc singur!”
Zanni a recunoscut ce i-a facut, de fapt, Elenei Marin la Survivor Romania

Dezvăluire incredibilă la Survivor România. Zanni a șocat pe toată lumea după ce și-a făcut curajul de a recunoaște cum i-a greșit Elenei Marin, acum mai bine de trei luni de zile. Fanii emisiunii din Republica Dominicană au rămas mască. Ce i-a făcut Zanni Faimoasei coregrafe, abia acum s-a aflat.

Zanni a recunoscut ce i-a făcut, de fapt, Elenei Marin la Survivor România

Faimosul a spus, în timpul primului Consiliu de nominalizare al săptămânii, că a furat o porție de mâncare și a fost zărit de către coechipiera sa.

Chiar dacă aceasta l-a confruntat, trapperul a mărturisit, abia acum, că i-a fost jenă să-și recunoască, atunci, fapta. Când prezentatorul Daniel Pavel i-a dat cuvântul protejatului lui Alex Velea, Zanni a spus că este vinovat și dorește să se revanșeze față de Elena Marin.

„Înainte de a spune despre alții, eu trebuie să iau o așchie de pe suflet. Recunosc că am furat din mancarea Elenei acum trei luni de zile. Mi-a fost foarte greu să iau această așchie de pe inimă, dar am făcut-o.

Mi-a fost rușine atunci să recunosc ce am făcut. Dacă îmi permite Elena, o să mă pedepsesc singur. Aș vrea sa-i dau Elenei toată mâncarea mea pe săptămâna asta.”, a declarat Zanni la Consiliul de nominalizare de la Survivor România.

Elena Marin a fost surprinsă plăcut de confesiunea lui Zanni, pe care l-a aplaudat pentru curajul de a-și recunoaște vinovăția.

Elena: Apreciez mărturisirea lui Zanni, mi-ar fi plăcut să nu existe acest conflict dintre noi. Apreciez sinceritatea. Dacă după 3 luni a putut să facă această mărturisire, iată că oamenii se pot schimba. Apreciez, Zanni, că ai avut curajul să faci acest lucru.

Zanni: Mulțumesc!

Cum a desființat-o, din nou, Zanni pe Elena Marin la Survivor România

Conflictul dintre cei doi Faimoși este unul dintre cele mai vechi din competiție. Elena Marin a fost luată, din nou, în vizorul lui Zanni, după ce trapperul i-a dat de înțeles că locul dansatoarei nu mai este la Survivor România.

„Elena ți-am zis de mult că tu nu mai faci față acestei competiții, că tu nu ai viteză, că tu nu înoți bine, că tu nu ai treabă cu finalurile.

Pe mine m-a deranjat și o să mă deranjeze în continuare când o văd eu pe Elena că dă la final și pierde puncte, și o văd că plânge, înainte să se accidenteze plângea întruna pe margine că nu mai aduce puncte. De ce mă oftic? Că în locul tău puteam să o vad pe Ana.”, i-a zis Zanni celebrei Elena Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI