Zanni a primit decizia finală la Survivor România. Ce se întâmplă după ce a încălcat regulamentul

Zanni a fost prins că a încălcat regulamentul la Survivor. Totul s-a întâmplat, spune Faimosul, după ce a găsit două pachete de biscuiți pe care le-a luat și le-a împărțit cu câțiva colegi din echipa lui.

Zanni a primit decizia finală la Survivor România

Concurentul a recunosc că a greșit și că a înălcat regulamentul. El a spus că își va asuma orice pedepeasă și a încercat să se scuze, spunând că ar face același lucru în orice circumstanțe, nu doar la Survivor.

Situația lui a fost analizată, iar prezentatorul Daniel Pavel a anunța5 ce urmează să se întâmple cu Zanni, după ce acesta și-a procurat hrană din locuri nepermise.

„Zanni, tu ai încălcat regulamentul. Ei bine, ai recunoscut această greșeală, ai avut curajul să faci asta și de aceea decizia noastră în ceea ce te privește pe tine este să îți iertăm această abatere pe care ai
făcut-o de la regulament. Nu vei fi pedepsit, nu vei primi nicio pedeapsă. Poți să îți continui, practic, activitatea în echipa Faimoșilor ca și până acum.”, a anunțat Daniel Pavel la Consiliu.

Și pentru că fapta nu a fost atât de gravă, Zanni s-a arătat bucuros că a recunoscut ce a făcut și a mulțumit staff-ului Survivor pentru trecerea cu vederea în ceea ce privește abaterea Faimosului de la regulament.

„Vă mulțumesc mult și nu se va mai repeta, promit! Mă simt bine că am recunoscut. Mulțumesc, apreciez că m-ați iertat.”, a spus Zanni.

Zanni: „Am furat”

Zanni a găsit două pachete de biscuiți, așa că le-a luat și a împărțit cu alți colegi de la Faimoși mâncarea. Ajuns în Consiliu, Zanni s-a simțit presat să recunoască ce a făcut.

„Am furat. Îmi asum. Se numește furt, că nu aveam voie. Am vrut să-l împart cu echipa. Și am văzut-o pe Elena singură pe plajă și am spus că s-ar bucură să-i dau un biscuite, doi. M-am dus la Elena, deși ceva în mine îmi spunea să nu-i dau.

Și i-am spus ‘ia’. Și ea mi-a mulțumit. După ce am plecat, după o discuție cu Moro, ea a venit la mine și mi-a spus ‘nu vreau. Mă oftic că nu mi-ați dat și mie și mi-e frică că îmi puteți scoate ochi’.  Mai  aveam un pachet de biscuiți, a spus  că  nu, dar a luat  și din ăla. Ea a vrut  să  nu ia  ca să  nu-i scoatem ochii. A spus  că îi e frică, dar a luat în continuare”, a recunoscut Zanni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI