16 sept. 2021 | 19:25

WTA, mesaj surprinzător pentru Simona Halep și Toni Iuruc. Ce le-au urat celor doi, în limba română

Sport
WTA, mesaj surprinzător pentru Simona Halep și Toni Iuruc. Ce le-au urat celor doi, în limba română
WTA, mesaj surprinzător pentru Simona Halep și Toni Iuruc

Ieri, Simona Halep s-a cununat civil cu iubitul ei, Toni Iuruc, iar WTA a avut un mesaj surprinzător pentru jucătoarea româncă, chiar în limba română.

WTA, mesaj surprinzător pentru Simona Halep și Toni Iuruc

Evenimentul fericit din viața Simonei Halep nu a trecut neobservat de site-ul oficial al circuitului de tenis feminin, WTA, care l-a remarcat și chiar a publicat o știre despre nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc.

Ceea ce este însă cu adevărat surprinzător este că titlul materialului începe cu un mesaj în limba română, ”Felicitări, Simo!”. Apoi cititorii sunt informați că Simona Halep a făcut cununia civilă cu Toni Iuruc în orașul ei natal, Constanța.

Miercuri, Simona Halep a oficializat relaţia cu iubitul ei, Toni Iuruc, împreună cu care a făcut cununia civilă la un local de fiţe din Mamaia.

”Simona Halep ştie cu siguranţă cum să dea o petrecere! Cuplu a sărbătorit evenimnetul alături de prieteni şi de familie”, a mai comentat site-ul WTA, care, de asemenea, a publicat şi o parte din pozele şi materialele video făcute publice de Simona pe reţelele de socializare.

Căsătoria Simonei Halep, în presa internațională

De altfel, căsătoria Simonei Halep cu Toni Iuruc a fost consemnată și de presa internațională. Spre exemplu, Gazzetta Dello Sport, cea mai cunoscută publicație italiană, a notat:

„Campioana din România s-a măritat la Constanța, ieri, cu un antreprenor de 42 de ani, care se află la a treia nuntă. După cununia civilă, s-au schimbat hainele și s-a trecut la petrecerea cu dans.

Acum câteva zile s-a făcut anunțul cununiei, iar ieri a fost nunta. Simona Halep, de două ori câștigătoare de Grand Slam, coborâtă acum pe locul 11 în lume din cauza unei accidentări care a ținut-o departe de teren pentru ceva timp, s-a căsătorit la Constanța cu antreprenorul milionar machidon Toni Iuruc.

Simona, care s-a oprit în optimile US Open, după ce a trecut de a noastră Camila Giorgi în prima rundă, a purtat o rochie lungă, cu un corset brodat de culoare bej. Primul care a postat imagini de la eveniment a fost antrenorul australian Darren Cahill.

Seara, Simona și soțul său au sărbătorit alături de prieteni și rude, s-au bucurat de jocuri de lumini și de melodiile cântăreților preferați. Dar Simona nu va avea mult timp pentru luna de miere. Ea trebuie să revină pe teren peste câteva săptămâni, în Statele Unite ale Americii”, au scris italienii.

”Simona Halep s-a măritat. Mai frumoasă și mai strălucitoare decât un titlu de Grand Slam”, a mai adăugat jurnalista Federica Cocchi, de la Gazzetta Dello Sport, pe contul de Twitter.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro