Wilmark a fost la un pas de moarte. Ce i-au descoperit medicii în abdomen: ”Direct în sala de operații” (exclusiv)

Wilmark a fost la un pas de moarte. Ce i-au descoperit medicii în abdomen: ”Direct în sala de operații” (exclusiv)
Wilmark a fost la un pas de moarte. Dansatorul a trăit clipe teribile

Wilmark a trăit clipe crunte, iar fanii au fost șocați de cele auzite. Cunoscutul fost jurat de la emisiunea ‘Dansez pentru tine’ a fost la un pas de moarte. Dansatorul a primit vești crunte din partea medicilor după ce specialiștii i-au descoperit ceva în abdomen. Mulți oameni s-au confruntat cu o asemenea afecțiune.

Wilmark a fost la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat cu dansatorul?

Wilmark Rizzo Hernandez a devenit cunoscut românilor în postura de jurat al celebrei emisiuni ‘Dansez pentru tine’. Cunoscutul artist a trecut cu bine peste problemele de sănătate din cauza cărora i-a speriat pe fani. Profesorul de latino a oferit detalii despre ce s-a întâmplat cu el și care a fost motivul pentru care a dispărut puțin din vizorul celor care îi urmăresc interesați activitatea.

Vedeta a mărturisit că acum se simte cu mult mai bine și că recuperarea a fost una rapidă, lucru care i-a adus multă speranță și voie bună: ”Astăzi dimineața am fost programat să merg la doctor să îmi scoată firele. Nu am un regim alimentar strict, trebuie să fiu atent la dulciuri și cam atât. Mi-am propus ca, de săptămâna viitoare, să mă întorc la muncă, să dansez din nou cât de curând’, arată impact.ro.

‘Eram la repetiții cu echipa și am început să mă simt rău’

Wilmark a mai menționat în cadrul unei intervenții pe Skype pentru emisiune ‘Exclusiv VIP’ că medicii l-au operat de apendicită și că specialiștii i-au dezvăluit că risca să ‘dea în peritonită’.

”Am avut apendicită. Pregăteam spectacolele de vară, eram la repetiții cu echipa și am început să mă simt rău. E drept, cu o zi înainte a fost ziua mea și am mâncat copios. Nu prea m-am simțit bine. Am avut o noapte destul de ciudată, dureri în zona inghinală și am zis că asta e de doctor deja. Ajuns la spital, medicul m-a trimis direct în sala de operații. Aveam apendicită și riscam să dau în peritonită”
Wilmark

  • Carieră

Wilmark Rizzo Hernandez s-a născut în Santafe de Bogota pe data de 31 mai 1977. Acesta a absolvit Colegio de los Andes la Scoala de Dans si Muzica Latinoamericana din Bogota și are o diplomă de inginer pe care a obținut-o la Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești. Din anul 1995 este instructor de salsa în România, participant la congrese de salsa în Elveția, Germania și Italia. În anul 1998 a descis prima școală de dansuri latino-americane tradiționale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI