What’s Up, la închisoare?! Înțelegerea secretă pe care a făcut-o cu procurorii EXCLUSIV

de: Anca Lupescu
06 08. 2021

What’s Up a fast de-a lungul timpului implicat în mai multe scandluri, iar din cauza unora dintre ele a ajuns să aibă probleme cu legea.

What’s Up, la închisoare?!

Așa a fost situația și cu ultimul scandal în care acesta a fost implicat. Cântărețul se afla într-un supermarket din Giulești, însă nu purta mască de protecție, contrar regulilor în vigoare din cauza pandemiei.

Se pare că artistul nu ține cont de reguli și a intrat fără mască în supermarket, iar agentul de pază i-a atras atenția că nu are voie în incinta magazinului dacă nu poartă masca.

Cântărețul a devenit brusc agitat și violent în limbaj. El a fost scos din magazin de un al doilea agent de pază.

De altfel, nu este primul scandal în care What’s Up este implicat. În 2019 el și-a luat iubita la bătaie, iar când oamenii legii au venit, artistul l-a mușcat de picior pe un polițist.

În 2020, Marius Ivancea a fost acuzat că și-a bătut un vecin care asculta muzica prea tare pentru gustul artistului.

Acum, se pare că nimic nu îl mai poate scăpa pe What’s Up de închisoare. Dacă în ultimul scandal, cel în care și-a bătut vecinul, el a făcut o înțelegere cu procurorii, acum pare că lucrurile stau foarte grav pentru vedetă.

Înțelegerea secretă pe care a făcut-o cu procurorii

Oamenii legii au încetat urmărirea penală, iar Marius Ivancea a dat în scris că nu va mai avea nicio abatere disciplinară.

Iată că inevitabilul s-a produs, iar cântărețul a provocat un nou scandal, de data asta în supermarket.

Acum, se pare că dacă administratorul supermarketului depune plângere la poliție, sau dacă Poliția se autosesizează după informațiile apărute în presă, cântărețul riscă 4 ani de închisoare cu suspendare.

Totul pentru că, deși a promis să nu mai provoace scandaluri, celebrul cântăreț s-a luat din nou la harță. El a sfidat agentul de pază care i-a spus că nu poate intra fără mască în magazin, așa că a fost nevoie de intervenția unui alt agent, care l-a scos afară pe What’s Up din magazin, mai ales că artistul a început să vorbească urât și pe un ton ridicat.

What’s Up pare că are problems destul de grave de comportament și nu își poate ține nervii, iar orice incovenient minor îl scoate din sărite și începe să devină violent.