Walter Zenga are iubită nouă, cu 30 de ani mai tânără ca el. Cu ce româncă a înlocuit-o pe Raluca

Walter Zenga are iubită nouă, cu 30 de ani mai tânără ca el. Cu ce româncă a înlocuit-o pe Raluca
Walter Zenga are iubită nouă, cu 30 de ani mai tânără ca el. Cu ce româncă a înlocuit-o pe Raluca

Walter Zenga are iubită nouă, cu 30 de ani mai tânără ca el. Fostul mare portar al naționalei Italiei își trăiește o nouă – nu se știe a câta – tinerețe. La 61 de ani, fostul tehnician din Liga 1, de la FCSB, Dinamo și Național, a înlocuit-o pe Raluca, femeia cu care a fost căsătorit peste 15 ani, cu o altă româncă. Aceasta este model, antrenor personal și influencer, având aproape 190.000 de urmăritori pe o rețea de socializare.

Walter Zenga are iubită nouă, cu 30 de ani mai tânără ca el

Walter Zenga are iubită nouă, cu 30 de ani mai tânără ca el. Fostul mare goalkeeper din poarta lui Inter Milano și a naționalei Italiei continuă să fie zburdalnic în amor. Zenga, care a format un cuplu ce părea stabil cu românca Raluca Rebedea, n-are liniște în simțiri.

După 15 ani de relație, legătura cu Raluca s-a distrus iremediabil în ultimii ani. Deși ei au locuit împreună în Dubai alături de cei doi copii ai lor, Walter și Raluca au înaintat actele de divorț anul trecut.

Situația e încurcată, din cauză că nu se știe exact care mai e situația „tehnică” a căsniciei și divorțului lor. Dacă Raluca susținea că totul s-a terminat, Zenga a contrazis-o chiar la o emisiune tv din Italia, în direct. El a susținut că sunt în continuare un cuplu, iar căsnicia lor merge înainte.

Cu toate acestea, după revenirea sa în Italia, în 2017, unde le-a antrenat pe Crotone, Venezia și Cagliari, Zenga și-a găsit o nouă muză.

Cu ce româncă a înlocuit-o pe Raluca

Walter Zenga nu putea fi atras decât tot de o româncă. Aceasta se numește Michela Motoc, e cu 30 de ani mai tânără decît focosul italian, e născută în România, dar a crescut în Italia, la Cavaion, o localitate de lângă Verona.

Se pare că idila dintre cei doi s-ar fi înfiripat chiar din Dubai, unde Michela a stat o perioadă, susține publicația italiană Corriere dello Sport.  Potrivit aceleași surse, Zenga și Michela Motoc sunt nedespărțiți și s-au mutat deja împreună. într-o locuință din Milano, orașul natal al lui Zenga.

Românca se prezintă pe contul de Instagram drept fotomodel, influencer și antrenor personal. Cu aproape 190.000 de urmăritori, Michela a ocupat locul trei la concursul de frumusețe Miss Europa Continental, în urmă cu 5 ani.

Paparazzii italieni de la publicaţia Chi i-au surprins pe stradă și la o terasă din Milano pe Walter Zenga şi pe noua lui iubită. Motoc. În ciuda diferenței de vârstă, presa italiană susține că între Zenga și iubita sa este doar ”lapte și miere” deocamdată, chiar dacă nu au oficializat relația.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI