Vulpița de la Antena 1, reuniune de 1 iunie cu fetița ei. Cum a reacționat micuța când a văzut-o

Vulpița de la Antena 1, reuniune de 1 iunie cu fetița ei. Cum a reacționat micuța când a văzut-o

Vulpița de la Acces Direct a avut parte de o zi emoționantă în urmă cu o zi. Astfel, tânăra s-a întors în localitatea natală pentru a-i face o surpriză fiicei sale cu ocazia zilei de I Iunie, Ziua Copilului, iar fotografia postată pe pagina ei de socializare a stârnit o multitudine de reacții pozitive.

Vulpița s-a reunit cu fiica ei de 1 Iunie

După mai multe luni în care s-a aflat departe de fiica sa, pentru Vulpița a fost ieri o zi extrem de emoționantă și de importantă, întrucât a revăzut-o pe Maria, fetița pe care o are împreună cu Viorel.

Vulpița a plecat din București cu gândul de a o surprinde pe cea mică cu ocazia Zilei Copilului, iar pentru acest moment s-a pregătit cu mai multe cadouri pe care i le-a adus cu drag din Capitală fiicei sale de câțiva anișori.

Ajunsă la Blăgești, în momentul în care cea mică și-a revăzut mama, fiica Vioricăi s-a îndreptat rapid către ea și a strâns-o în brațe, iar imaginea acestei revederi a fost publicată chiar de către Vulpița pe pagina ei de socializare.

Moment emoționant postat pe Instagram

Acest moment a fost unul extrem de emoționant pentru amândouă, pentru că deși sunt departe, nimic nu poate schimba legătura dintre mamă și fiică, în ciuda a tot ce s-a petrecut în toată această perioadă.

”O iubesc”, a scris Vulpița în dreptul imaginii postate pe Internet. După revederea emoționantă cu fiica sa, socrul său a alungat-o din nou din fața casei, iar cu părere de rău Vulpița și-ar fi dorit să petreacă mai multe momente cu ea. Cu toate acestea, acum mai mult ca niciodată își dorește să își ia fetița la București și să devină o mamă cât mai responsabilă, capabilă să îi facă fiicei sale un viitor cât mai frumos.

”Felicitări❤️! Iubirea unei mame trebuie sa fie necondiționată indiferent dacă poți fiialături de al tău copil sau nu! Într o buna zi vei fi alături de ea mereu ❤️! Gurile rele sa vorbească, tu mergi mai departe!!”, i-au transmis internauții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI