Vulpița de la Antena 1, gest șocant față de fetița ei. Și-a dat arama pe față?

Vulpița nu a părut foarte încântată de revederea cu fiica sa

Vulpița, vedeta Antenei 1, s-a întors în satul natal, cu ocazia zilei de 1 iunie, pentru a fi aproape de fiica ei. Veronica Ștegaru nu a mers cu mâna goală, ci plină de cadouri pentru cea mică, dar telespectatorii au rămas șocați, după ce au văzut toată întâmplarea.

Vulpița nu a părut foarte încântată de revederea cu fiica sa

Chiar dacă spune că îi este dor de fiica ei și că vrea s-o ia la București cu ea, Vulpița a părut destul de rece cu fiica sa, când a văzut-o pe data de 1 iunie, de Ziua Copilului. În momentul în care a văzut-o pe fetiță, Vulpița nu s-a bucurat atât de tare pe cât se așteptau oamenii, ci doar i-a spus: „Vino la mama” și i-a oferit în dar ursulețul de pluș pe care i-l adusese drept cadou.

Nici fetița nu a fost foarte încântată să o vadă pe mama ei, însă Maria este doar un copil și probabil nici nu și-o aduce bine aminte pe cea care i-a dat viață, fiind crescută de părinții lui Viorel. Așadar, Maria s-a dus nedumerită la Vulpița și s-a lăsat îmbrățișată pentru câteva secunde. Nici măcar nu a ridicat-o pe copilă pentru a o lua în brațe, ci a preferat să se aplece și s-o îmbrățișeze.

Vulpița nu a părut foarte încântată de revederea cu fiica sa
Vulpița nu a părut foarte încântată de revederea cu fiica sa

I-a cerut soacrei sale să-i pună fetiței cerceii cumpărați, însă cea mică nu are nici găuri în urechi

Vulpița a continuat să-i spună micuței ce anume i-a mai adus, de 1 iunie. „Ți-a adus mama ursuleț, o poșetă și cercei” îi spunea vedeta de la Acces Direct, în timp ce îi oferea aceste lucruri fiicei sale.

Mai mult, Veronica Stegaru i-a cerut soacrei sale să-i pună cerceii micuței, însă aceasta i-a reamintit că Maria încă nu are găuri în urechi. ”Bine, dar nu are găuri în urechi, tu nu știi?”, i-a spus soacra Vulpiței. În rest, Vulpița a fost toată numai un zâmbet când s-a revăzut cu vecinii săi, pe care i-a îmbrățișat cu drag.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI