Vocea României, galele LIVE. Cine sunt concurenții care merg mai departe, în echipele Smiley, Tudor Chirilă, Horia Brenciu și Irina Rimes

de: Ana Chivu
06 12. 2019

Prima semifinală de la Vocea României a făcut trierea în rândul concurenților! Dacă începutul serii i-a găsit pe cei 12 pe marea scenă, finalul i-a prins doar pe cei care au reușit să ajungă la inimile oamenilor și care i-au convins de faptul că pot pune mâna pe doritul trofeu. Care sunt cei care au mers mai departe?

Vocea României, gale LIVE: Care sunt concurenții care au trecut de semifinală?

Concurenții de la Vocea României au trecut prin clipe de suspans, clipe cu emoții teribile, cu nesiguranțe, dar cu dorința de a învinge alături. Speranța a murit ultima pentru cei care au așteptat votul publicului într-un număr cât mai mare. Din păcate, din cei 12 care au ajuns până în seara aceasta, 6 decembrie, doar 8 vor merge în galele Live. Aceștia au  fost la mâna publicului, care a putut să-i voteze la numărul 1200, trimițând textul cu numele preferatului.

Prima care a trebuit să-și ia la revedere de la competiție a fost chiar Renee, nepoata lui Carlos Santana. Aceasta s-a temut de faptul că nu este în țara ei și că acest lucru ar fi împedimentul primordial. Emoțiile continuă. „Pentru a vota on-line, userul trebuie să acceseze aplicația disponibilă pe site-ul vocearomaniei.protv.ro. După selectarea concurentul favorit trebuie să introduceți adresa de mail validă și să validați votul!”, arată site-ul oficial al emisiunii Vocea României.

Concurenții de la Vocea din prima semifinală. Care sunt concurenții care au mers mai departe?

Care sunt concurenții care merg mai departe?

Smiley concurează în această seară cu Andi Țolea, Renee Santana și Elena Ilie. Horia Brenciu speră la premiul cel mare alături de: Elena Bozian, Oana & Răzvan Ailoae și Adriana Simionescu. Irina Rimes este ajutată de Bogdan Dumitraș, Amanda Aprotosoaei și Jasmina Răsădean să ajungă la premiul cel mare, iar Tudor Chirilă și-a pus toată încrederea în Gabriel Biscoveanu, Mădălina Lefter și Dragoș Moldovan

Smiley a rămas cu: Elena Ilie și Andi Țolea.

Irina Rimes a rămas cu: Bogdan Dumitraș și Jamina Răsădean.

Tudor Chirilă a rămas cu: Mădălina Lefter și Dragoș Moldovan.

Horia Brenciu a rămas cu: Adriana Simionescu și Elena Bozian.