Vlăduța Lupău s-a filmat plină de vânătăi. Fanii s-au îngrijorat, ce a pățit frumoasa brunetă

de: Ștefan R. Apostol
19 07. 2024

La începutul acestei luni, celebra Vlăduța Lupău a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume un băiețel, căruia deja vedeta i-a stabilit și cine vor fi nașii. Dar, deși extrem de ocupată cu cel mic, vedeta a avut timp și de fiul cel mare, numai că Vlăduța Lupău s-a filmat plină de vânătăi, iar fanii s-au îngrijorat, ulterior aflând ce a pățit frumoasa brunetă.

Vlăduța Lupău, pentru a doua oară mămică fericită

Pe 8 iulie celebra artistă a devenit pentru a doua oară mămică, iar partenerul ei de viață, Adi Rus, este și el în culmea fericirii, având în vedere că au un nou băiețel în familie. De altfel, acesta era cel care anunnța venirea pe lume a micuțului printr-un mesaj emoționant publicat pe rețelele de socializare:

„Sunt cel mai BOGAT om de pe pământ! Multumesc Lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit. De azi dragostea mea nu se împarte ci se înmulțește Isaia, Iair, Vlăduța Lupău, vă iubesc câte zile o să am!”.

Vlăduța Lupău dezvăluie cine sunt nașii celui de-al doilea copil

Inclusiv fericita mămică avea să scrie pe rețelele de socializare despre micuțul membru al familie, aceasta scriind „Bine ai venit pe lumea asta, minune! Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt ai venit să o înmulțești toată iubirea care deja era în casa noastră.

Vlăduța Lupău s-a filmat plină de vânătăi

Dar, se pare că artista și-a revenit relativ repede după naștere, având în vedere că este activă pe rețele, iar fanii au putut vedea și primele imagini cu micuțul Isaia. Ba mai mult, Vlăduța Lupău s-a filmat plină de vânătăi, iar întrebată de fanii îngrijorați ce s-a întâmplat, artista avea să povestească pățania.

„Ce am făcut? Am fugit după lair și eram în şlapii ăia pe care i-aţi văzut în poză și am picat. Problema e cum o să apar eu acum în rochițe la evenimente și cu mâna pe microfon asa?”, a povestit Vlăduța Lupău.

Artista își dorește să revină cât mai repede pe scenă

Se pare că are motive să fie tristă, având în vedere că și-a dorit să revină pe scenă, în fața fanilor cât mai repede. De altfel, are un program extrem de încărcat.

Pe lângă viitoare apariții în concerte, Vlăduța Lupău și partenerul ei deja se pregătesc pentru botez, știind deja cine va fi perechea de nași pentru micuțul Isaia, fiind vorba de două nume importante de la Pro TV.

Dar, până atunci, artista va trebui să scape rapid de vânătăi, deoarece se pregătește să revină pe scenă.