Vlăduța Lupău revine pe scenă! Vedeta abia a născut, dar are planuri mari. Cine va avea grijă de bebeluş EXCLUSIV

Vlăduța Lupău revine pe scenă! Vedeta abia a născut, dar are planuri mari. Cine va avea grijă de bebeluş EXCLUSIV
Vlăduța Lupău pentru prima oară mamă

Vlăduța Lupău revine pe scenă! Abia a născut, dar la sfârșitul acestei luni vedeta revine pe scenă. Vlăduța declară „Mergem conform planificărilorîncrezătoare și gata de treabă. Redacția impact a aflat în exclusivitate care sunt planurile vedetei în perioada următoare, în același timp ne-a dezvăluit și cine va avea grijă de bebeluş.

Vlăduța Lupău pentru prima oară mamă

Vlăduța Lupău, îndrăgita cântăreață de muzică populară, a devenit, weekendul trecut, pentru prima oară mamă. Vedeta a născut un băiețel perfect sănătos. Vlăduța spune că-l va boteza Iair, iar acum cei doi se află în perioada de acomodare. Spre bucuria fanilor, artista nu a optat pentru o pauză lungă din punct de vedere profesional, ci chiar la sfârșitul acestei luni are în plan să își reia cântările.

Bucurie mare în familia Vlăduței Lupău, care și-a văzut visul împlinit, zilele trecute, când a născut un băiețel. Vedeta își dorea cu ardoare să devină mamă. A avut parte de două experiențe traumatizante pentru orice femeie. Din păcate vedeta a trecut prin pierderea a două sarcini care s-au oprit din evoluție chiar din primele săptămâni.

Urmărită de ghinioane

Și necazurile ei nu s-au oprit aici. Artista de muzică populară a fost diagnosticată cu endometrioză, ea aflându-se în stadiul al doilea al bolii. După cum se știe, este vorba de o afecțiune care poate duce la infertilitate. Dornică să aibă copii, vedeta a trecut printr-o intervenție chirurgicală la Timișoara.

Ulterior, la câteva luni a rămas din nou însărcinată. Vladuța și-a ținut ascunsă sarcina în primele 4 luni, din dorința de a se asigura că totul este bine în ceea ce privește evoluția fătului. Iar de pe 6 august, cântăreața trăiește cea mai fericită perioadă din viața ei.

Vlăduța Lupău revine pe scenă la finalul lunii august

Vlăduța Lupău își va relua cariera muzicală foarte repede, veste ce îi va bucura pe fanii ei.

„Să sperăm că într-un timp cât mai scurt va reveni pe scenă. Nu știm acum, spre sfârșitul lunii ar trebui să revină, dar vedem.

Teoretic așa avem planificate cântările și deocamdată mergem conform planificărilor pentru că totul este perfect și este în regulă.

Vlăduța a cântat până aproape de luna a noua de sarcină, doar  câteva săptămâni înainte să nască a făcut pauză și acum o să își reia activitatea foarte repede”, a declarat, în exclusivitate, pentru Impact.ro, Carmen Mureșan, managerul artistei.

Artista își va lăsa bebelușul în grija soacrei și a mamei sale

Semn că se simte bine după naștere și că are parte de o recuperare ușoară, Vlăduța Lupău nu și-a anunțat managerul de vreo schimbare de plan în ceea ce privește activitatea ei muzicală. Mai mult, artista nu își va neglija nici cariera și nici bebelușul.

În cele câteva ore în care Vlăduța va lipsi de acasă, Iair va rămâne pe mâini bune. Mai exact, soacra vedetei și mama ei se vor ocupa de îngrijirea nepoțelului. Vedeta ia în calcul și varianta ca, după câteva luni, să apeleze la serviciile unei bone, care să locuiască în casa lor.

Însă momentan, proaspăta mămică se ocupă îndeaproape de puiul ei, fiind ajutată de soț, Adrian Rus, care și-a luat în serios rolul de tată. Vedeta a apelat la consiliere în alăptare, pentru a se asigura că își hrănește corect bebelușul și a preîntâmpina eventuale probleme în perioada de acomodare cu tabieturile noului membru al familiei.