Vlăduța Lupău, prima imagine cu chipul fiului său, Isaia. Fotografia emoționantă cu care artista și-a surprins fanii

de: Andrei Simion
23 08. 2024

Ieri, 22 august, Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat fiul. După ceremonia de botez, celebra artistă le-a prezentat internauților micuțul Isaia, postând prima fotografie cu fața lui. Artista este în culmea fericirii și se simte cu adevărat un om fericit și împlinit.

Vlăduța Lupău, prima imagine cu chipul fiului său, Isaia

Vlăduța Lupău este o persoană împlinită în toate aspectele, având o familie minunată, un soț iubitor și doi copii adorabili. Astăzi, artista și-a botezat al doilea fiu, Isaia, care s-a născut luna trecută. După ceremonia de botez, Vlăduța l-a prezentat pe micuț pe Instagram, însoțind postarea cu un mesaj emoționant despre bucuria pe care Isaia o aduce familiei Lupău-Rus.

Fotografia postată de Vlăduța este un portret de familie în care apar artista, soțul ei, Adi Rus, și cei doi băieței ai lor. Este evident că sunt o familie minunată.

„ISAIA ? De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o! În credință și în dragoste!
Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești și să fii binecuvântat!
Ești a doua minune a noastră!”, este mesajul Vlăduței Lupău, după slujba de botez a mezinului familiei.

Ea a postat pe InstaStory un mesaj scurt, „Faceți cunoștință cu Isaia,” însoțit de un link către fotografia de perete în care este surprins micuțul.

Ce a declarat artista despre botez

Recent, Vlăduța Lupău a anunțat că nu așteaptă niciun cadou sau bani în plic la botezul lui Isaia.

Artista a menționat că botezul va fi simplu, fără cadouri sau bani în plic, având doar apropiați și prieteni, în jur de 100-200 de persoane.

„Nu pot să dau foarte multe detalii. Pot să spun că o să fie un botez fără plic, fără dar. Vor fi apropiați, prieteni, dar chiar și așa, sunt vreo 100 și ceva, 200 de persoane. Dar cumva… este fără plicuri cu bani, fără dar, să zic așa”, a spus artista.