Vlăduța Lupău își face vilă. Anunțul cu care i-a uimit puțin pe fani: ”Aici va fi pătuțul”

Vlăduța Lupău își face vilă. Anunțul cu care i-a uimit puțin pe fani: ”Aici va fi pătuțul”
Vlăduța Lupău își face vilă.

Artista Vlăduța Lupău își construiește vilă. Alături de soțul ei, Adi Rus, aceasta își face casa mult visată, iar cei doi parteneri deja știu cum va arăta fiecare colțișor al locuinței lor. Artista a făcut și un anunț care i-a uimit pe fani.

Vlăduța Lupău își face vilă

De aceea, Vlăduța Lupău a dorit să le arate fanilor ei toate detaliile, astfel că tânăra le-a făcut internauților un tur al locuinței care la ora actuală este în construcție, dar care va fi finalizată în curând.

De altfel, atât ea, cât și soțul ei, au muncit din greu ca să își poată îndeplini acest vis de a avea propria locuință. Vedeta le-a arătat internauților imagini din casa pe care o construiește. Ea le-a spus unde va fi plasată camera ei și chiar unde va fi poziționat și pătuțul atunci când se va naște bebelușul cuplului, spre uimirea fanilor ei.

„Să vă arăt eu dormitorul meu. O să cobor aici pe o scăriță și acesta va fi. Aici va fi o baie. Aici va fi pătuțul și aici un super dressing unde o să-mi pun hainele.”, a spus Vlăduța Lupău pe InstaStory.

Vlăduța Lupău și Adi Rus trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de curând s-au împlinit trei ani de când fotbalistul a cerut-o în căsătorie.

„În 15.08.2018 ai spus DA, iar de atunci suntem de nedespărțit! Mulțumesc că mă suporți, te iubesc!”, a scris Adi Rus pe bilețelul care însoțea cadourile.

Cine este Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău are vârsta de 30 de ani și este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară populară românească din zona Ardealului. Aceasta a renunțat la Medicină din pasiune pentru muzică. Artista este căsătorită cu Adrian Rus, care este portar la FC Cluj.

Despre cariera ei amintim că primul cântec l-a interpretat la vârsta de 4 ani, în emisiunea Marioarei Murărescu, Tezaur folcloric, în anul 1995.  Apoi aceasta avea să devenă una dintre cele mai talentate și îndrăgite cântărețe de muzică populară din zona Ardealului.

După absolvirea liceului, artista a urmat 6 ani de facultate la Universitatea De Științe Agricole Și Medicină Veterinară  Cluj-Napoca, iar după licență a dat Doctoratul tot în Medicină Veterinare.

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca”, a spus Vlăduța Lupău, într-un interviu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI