Vlăduța Lupău, imagini rare din liceu. O mai recunoști? Cum arăta cântăreața de muzică populară la 16 ani

de: Oriana Popescu
16 06. 2023

Vlăduța Lupău este cunoscută prin frumusețea ei răpitoare, care îi uimește pe fanii săi cu fiecare apariție. Dar puțini știu cum arăta artista în adolescență. Nu o să vă vină să credeți!

Vedeta cu chip de înger

Recent, vedeta le-a dezvăluit fanilor săi, într-un story pe Instagram, o imagine cu ea de când era în clasa a XII-a. Vedeta cu chip angelic transmite inocență prin ochii ei frumoși, care cu siguranță a furat multe inimi încă din liceu. Din fotografia postată putem remarca ținuta nonconformistă pe care o poartă, o vestă cambrată de blugi, semn că vedetei i-a plăcut moda încă de mică.

Citește și: Ce făcea Vlăduța Lupău când nu era celebră şi nu avea bani. Nu şi-a permis mereu să dea petreceri scumpe. Foto de colecţie

Vlăduța Lupău norocoasă că o are pe bunica ei alături

Când vine vorba de trecut, frumoasei cântărețe îi place să fie mai rezervată. Până de curând, când pe Vlăduța Lupău au năpustit-o amintirile și a vrut să împărtășească cu fanii săi cât de norocoasă se simte artista, pentru că încă o are alături pe bunica ei iubită. Mai ales acum, de când Vlăduța a devenit și mămică, este un refugiu pentru ea să-și ia copilul și să vină la locul copilăriei ei, acasă la bunica.

În postarea pe care a făcut-o pe Instagram, Vlăduța Lupău a lăsat și o descriere emoționanță, care i-a sensibilizat pe internauții vedetei.

” Doamne… ce binecuvântare că ai îngăduit-o pe Moașa Mărie ~ bunica mea și străbunica lui Iair, să își cunoască strănepoții. Nu știu în ce direcție se îndreaptă lumea asta și generația copilului meu… dar sunt bucuroasă că eu am crescut sub educația bunicilor si a părinților mei. Din mâna lor am devenit OM. La 83 de ani … bunica mea a zis că își mai dorește să-l vadă umblând… iar eu i-am zis că îmi doresc să-l vadă mire.” , a mărturisit frumoasa cântăreață.

Citește și: Vlăduța Lupău, ironizată de un cântăreţ de manele la un eveniment. Ce a spus despre artistă: „Face nuntă la anul”