Vlăduța Lupău i-a dat peste nas soțului, în public. Mesajul care i-a luat prin surprindere pe fani

Vlăduța Lupău i-a dat peste nas soțului, în public. Mesajul care i-a luat prin surprindere pe fani

Femeile, iubitoare de flori și frumos, își pot satisface dorințele în lipsa inventivității partenerului. Este și cazul Vlăduței Lupău, care a vrut și și-a luat! Darul pe care și l-a achiziționat l-a postat pe Instagram, alături de o dojană pentru soț.

Vlăduța Lupău, mesaj surprinzător. I-a dat peste nas soțului

Vlăduța Lupău și-a atenționat soțul, pe Instagram, după ce și-a cumpărat singură un buchet de bujori. Cântăreața de muzică de petrecere a postat o imagine cu ea ținând în brațe florile achiziționate, reproșându-i soțului în descrierea fotografiei că dacă și-a făcut singură surpriza, măcar să îi dea banii.

 

View this post on Instagram

 

@adiiirus mi-am luat flori💞. Să-mi dai banii 🤣

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau) on

În secțiunea de comentarii, unele admiratoare s-au amuzat de momentul creat de artistă, iar altele au fost în asentimentul ei: „Daa. Buna idee! Si eu mi am luat ieri exact asa! Nu am cerut inca🤪🤪👈🏿👍🏼/ ”.

Cântăreața de muzică populară din Maramureș s-a măritat cu portarul CFR Cluj, Adrian Rus, fiul fostului chestor de poliție Toma Rus. Cei doi s-au cununat pe 12 noiembrie, după o relație de cinci ani. Nașii lor au fost Olguța Berbec și soțul acesteia, saxofonistul Remus Novac.

”Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie”, a declarat Adrian Rus în emisiunea ”La Măruță”.

Artista a purtat la nuntă două ținute speciale, moderne. La cununia civilă, aceasta a îmbrăcat un deux pièces alb, taior și pantaloni, cu o broderie sofisticată în partea de sus a taiorului și pene la poale. La biserică, solista a avut o rochie scurtă, cu un decolteu adânc în V și un guler din dantelă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI