Vladimir Putin va muri în 2 ani. Cine face anunțul pe care Occidentul îl așteaptă

Vladimir Putin va muri în 2 ani. Cine face anunțul pe care Occidentul îl așteaptă
Anunț despre starea de sănătate a președintelui rus: Vladimir Putin ar urma să moară în doi ani

Anunț incredibil despre starea de sănătate a președintelui rus! Vladimir Putin ar mai avea doar doi ani de trăit din cauza unei boli grave. Un personaj important în contextul actual al războiului a susținut că starea bărbatului este din ce în ce mai proastă. Vladimir Putin este afectat de câteva condiții ,,grave”. Mulți oameni din cercul lui au raportat că Putin pare din ce în ce mai slăbit, iar în timpul unei videoconferințe a părut foarte amețit în momentul în care a încercat să se ridice de pe scaun. Iată ce spun noile vești!

Vladimir Putin ar fi din ce în ce mai slăbit: anunț despre starea de sănătate a președintelui rus

Se zvonește deja de luni bune că președintele rus ar avea numeroase probleme de sănătate. Șeful spionajului ucrainean vine acum cu un anunț incredibil.

Generalul-maior Kyrylo Budanov a transmis de curând faptul că Vladimir Putin este din ce în ce mai slăbit și că mai are mai puțin de doi ani de trăit, arată mirror.co.uk.

Oficialul este afectat de câteva condiții ,grave’ și ar urma să moară în următorii doi ani. În timpul acesta, spionii din Kiev s-au infiltrat în Kremlin și au adunat mai multe informații despre starea de sănătate a lui Putin, a mai dezvăluit tot generalul-maior.

,,Nu mai are o viață lungă în față”

Putin nu are o viață lungă în față”, a declarat cel din urmă pentru USA-Today.

Astfel de zvonuri circulă în întreaga lume încă de la începutul invaziei Ucrainei. Amintim că la începutul lunii el a fost filmat în timp ce ținea strâns o masă în timpul unei întâlniri cu ministrul rus al Apărării.

Putin a fost surprins ulterior legănându-se și părând foarte instabil atunci când a înmânat un premiu regizorului rus Nikita Mikhalkob la Moscova.

Mai mult decât atât, în luna mai generalul SVR a raportat că Putin părea slăbit în momentul în care se ridica de pe scaun când avea o videoconferință cu unii oficiali.

,,Puteţi să îl vedeţi pe ecrane”

Serghei Lavrov a transmis că oficialul rus se simte excelent și acest lucru poate fi observat în urma aparițiilor sale ireproșabile.

,,Nu cred că vreun om cu capul limpede poate vedea la această persoană semnele unei boli sau ale unei afecţiuni oarecare. Puteţi să îl vedeţi pe ecrane, să citiţi sau să ascultaţi discursurile sale.

Îi las pe cei care răspândesc astfel de zvonuri pe seama propriei lor conştiinţe, în ciuda oportunităţilor zilnice pe care o au pentru a verifica situaţia”, a transmis Serghei Lavrov în urmă cu ceva timp.